Diablo 3: Reaper of Souls Çıkış Tarihi Açıklandı!

Diablo 3'ün ek paketinin resmi tarihi açıklandı ve oyun ön siparişe açıldı. Ek paketin fiyatlarını ve koleksiyon sürümlerinin içeriğini yazımızda görebilirsiniz

Diablo 3: Reaper of Souls Çıkış Tarihi Açıklandı!

Blizzard klasik aksiyon-rpg oyun serisi Diablo'nun son halkası olan Diablo 3 için yayınlayacağı Diablo 3: Reaper of Souls ek paketinin çıkış tarihini resmi olarak duyurdu. 25 Mart 2014'te PC versiyonu çıkış yapacak Reaper of Souls için çok bekleyecek olmamamız sevindirici bir haber. Diablo 3 Reaper of Souls'un özel versiyonları için oyun severlere sunulacak ekstra içerikler de resmi duyuru ile birlikte tanıtıldı. Duyuru ile birlikte ön siparişe açılan Diablo 3: Reaper of Souls Digital Deluxe Edition şu ekstra içeriklere sahip olacak:

  • Transmogrification işlemi için silahlar ve miğferler için tasarlanmış özel tarifler. Oyuncular bu tarifler sayesinde savaş alanında daha çok dikkat çekecekler.
  • Oyunda kullanabileceğiniz Spectral Hound evcil hayvanı
  • World of Warcraft için Treasure Goblin evcil hayvanı
  • Starcraft 2 için portreler ve Malthael ile ilişkili öğeler

Oyunun standart dijital versiyonunu 39.99 dolara, yukarıdaki öğeleri içeren Digital Deluxe versiyonunu ise 59.99 dolara Blizzard'ın internet sitesinden satın alabiliyoruz. Blizzard ayrıca oyunun kutulu özel versiyonu ile gelecek içerikleri de duyuruyor. Eğer oyunun kutulu koleksiyon versiyonunu satın almak isterseniz şu ek içeriklere de sahip olabileceksiniz:

  • Malthael temalı mouse pad
  • Sanatsal çalışmaların yer aldığı kitap
  • Yapım arkasındaki hikayeyi ve geliştiricilerle röportajları içeren özel DVD seti

Oyunun kısıtlı sayıda dağıtılacak koleksiyon versiyonu ise 79.99 dolar fiyatla satılacak.

Dead Trigger 2 İçin Devasa Bir Güncelleme Yayınlandı!

YORUMLAR