En Acayibinden En Komiğine Teknolojinin Bu Yıl Yaptığı 1 Nisan Şakaları

Her sene olduğu gibi yine 1 Nisan geldi ve bazı şakalara maruz kalmaya başladık. Sadece arkadaşlarımız değil kullandığımız Android cihazlar da bize türlü şakalar yapıyorlar.

En Acayibinden En Komiğine Teknolojinin Bu Yıl Yaptığı 1 Nisan Şakaları

Her sene olduğu gibi yine 1 Nisan geldi ve bazı şakalara maruz kalmaya başladık. Sadece arkadaşlarımız değil kullandığımız Android cihazlar da bize türlü şakalar yapıyorlar.

Android cihazların popüler uygulamaları sadece bugüne özel bir takım “cinlikler” yapıyorlar. Bakın Android cihazlarda hangi uygulamalar ne gibi matrak şeyler yapıyorlar.

Google Photos emojili arama modu

Evet, Google Photos emoji kullanarak fotoğraf arama özelliğini duyurdu. Bu özelliğe göre her hangi bir emoji kullanırsanız aradığınız resim o ifadeyi taşıyan fotoğraflardan seçiliyor. Nasıl mı? Şöyle…

Gmail’de “mikrofonu bırak”

Gmail yazışmalarında bir konuşma haddinden fazla iletiyle uzadıysa, anında "mikrofonu bırakıp" arkanızı dönüp gidebiliyorsunuz. Bir nisana özel bir buton sayesinde arkadaşlarınıza bu şakayı yapabilir bayağı da eğlenebilirsiniz.

Emojiyle akıllı cevap verme servisi

Inbox kullananlar 1 Nisana özel olarak Akıllı cevaplama servisinde emoji ile iletilere cevap verebiliyorlar. Inbox’ ta cevap verilmesini istediğiniz iletiler için bırakın bu işi emojiler yapsın.

Googledan en gerçek sanl gerçek gözlüğü Plastik VR

Gerçekten daha gerçek bir sanal gerçeklik gözlüğü gerçek olabilir mi, yoksa sanal mıdır? Elbette çok fena işletiliyorsunuz. Aman ha…!

Zahmet etme havada kalsın, Binge On

Telefonu ha bire elinizde tutmaktan yoruldunuz ve günlük işlerinizi yapamıyor musunuz? İşte size operatörünüzden dev hizmet. Binge on ile eller serbest, eğlence sürekli.

ZenFone Max elektrikli araba şarj ediyor

Hep arabalar telefon şarj edecek değil ya, akıllı telefonlar da arabaları şarj edebilir. İşte ZenFone Max’in bir Tesla’yı nasıl şarj ettiğinin mini bir belgeseli.

Google Express, yeni bir kargo teknolojisi

Evlere servis edilecek ya da edilmesi çok mümkün olamayan her şey için Google’dan yeni bir teslimat projesi. İşte Google Express teslimat. Drone’ların henüz kargo teslimatına hazır olmadıklarını söyleyen Google, paraşütlerle kargo teslimatına hazır. Paraşütleri nasıl mı gönderiyorlar, drone’larla tabii ki!

YouTube'da her video artık 360 derece

İşin içinde Snoop Dog olunca SnoopaVision hizmetinin altında bir bit yeniği aramak gerek. 1 Nisan şakası olarak YouTube SnoopaVision adında yeni bir ikonu videoların kontrol edildiği panelin üzerine yerleştirdi. Bu sembole bastığınızda tüm videolar sihirli bir bicimde 360 derece oluveriyorlar. 

Samsung’dan Pantolonların İnterneti

Fermuarınız sayesinde internete bağlanarak pantolonunuzla ilgili yapmanız ya da yapmamanız gerekenleri öğrenmek istemez misiniz? Mesela göbekleniyor olabilirsiniz, ya da bazı yerlerde oturmamanız gerekebilir işte Samsung Wi-Fly teknolojisi bu noktada devreye giriyor.  Dahası bu teknoloji fermuarınızın açılmaması gereken yerlerde pantolonunuzun otomatik olarak kilitlenmesini de sağlıyor. 

Google 1 Nisan Şakalarına Doymadı

Microsoft'un 1 Nisan Şakası Gerçek Oldu!

YORUMLAR