Football Manager 2016 Android ve iOS Sürümleri Yayınlandı

Football Manager Mobile 2016 yolculuklarımızda eğlenceli bir şekilde vakit öldürmemizi sağlayacak

Football Manager 2016 Android ve iOS Sürümleri Yayınlandı

SEGA'nın bilgisayarlarda iyi iş çıkaran menajerlik oyunu Football Manager 2016'nın Android ve iOS işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerde çalışabilen mobil versiyonu oyun severlerin beğenisine sunuldu. Geçtiğimiz sene Football Manager Handheld ismiyle çıkış yapan mobil Football Manager sürümleri bu sene Football Manager Mobile 2016 adını alıyor. Football Manager 2016'nın Android ve iOS versiyonları oyun mekaniklerindeki klasik geliştirmelerin yanısıra mobil cihazlar için optimize edilmiş bir yapıya da sahip. SEGA oyuncuların oyunu otobüs ve tren yolculukları gibi hareket hallerinde kolayca oynayabilmeleri için rahat kontrollerle donatmış.

Football Manager 2016'da kendi takımınızla başarıya koşmak ve kupaları toplamak için çabalıyorsunuz. Takımınızın oyun taktiklerini belirlemenin haricinde oyuncularınızın zinde kalmaları için antrenman programları düzenliyor, özel antrenörler tutuyorsunuz. Kendi yıldızlarınızı yetiştirip diğer takımlara kiralayarak gelir elde edebilir ve takımınıza yeni yıldızlar transfer edebilirsiniz.

Football Manager 2016'nın mobil sürümleri 24 TL civarında bir fiyatla uygulama marketlerinde satışa sunuldu. Oyunda Türkçe desteğine ve Türk takımlarına yer verilmemesi oyunu satın almadan önce biraz düşünmenize neden olabilir:

YORUMLAR