Google Ofisinde Cinayet İşlendi İddiası

Geçtiğimiz günlerde Google’ın New York'taki Chelsea adlı ofisinde bir bilgisayar programcısının ölü bulunması sonrası cinayet iddiaları ortaya atıldı.

Google Ofisinde Cinayet İddiası

Teknoloji devi Google, geçtiğimiz günlerde oldukça şaşırtıcı ve ürpertici bir olayla gündeme geldi. Google’ın New York'taki Chelsea adlı ofisinde bir bilgisayar programcısının ölü bulunduğu ifade edildi.

6. kattaki ofiste akşam saat 9 civarında ölü bulunan çalışanın, 22 yaşındaki yazılım mühendisi Scott Krulcik olduğu belirlendi.

Pensilvanya'daki Carnegie Mellon Üniversitesi'nden mezun olan Scott Krulcik’in, 2016 yılında Google’a stajyer olarak başladığı ve daha sonra işe alındığı biliniyor. Daha önce Facebook bünyesindeki WhatsApp'ta da staj yaptığı öğrenilen Krulcik’in, Google’da çalışmaya başlamasıyla New York'a taşınan ailesi ve arkadaşları da bu beklenmedik ölüm haberiyle şok oldu.

Lisede öğrenim gördüğü dönemde bu genç ve başarılı mühendisin derslerine girmiş olan öğretmeni Robin Tah Hood, "Onunla birçok projede birlikte çalışmıştık. İnanılmaz zeki biriydi ve her zaman mutluydu. Ailesinin nasıl hissettiğini tahmin bile edemiyorum. Yaşadığımız yer bu haberle çalkalanıyor." diye konuştu.

Genç mühendisin ölüm nedeni henüz bilinmiyor ancak cinayet iddiaları ortaya atılmış durumda. Ölüm sebebinin kesinleşmesi için otopsi raporu bekleniyor.

Google ise bu konu hakkında şimdilik herhangi bir açıklama yapmadı.

Google, Google Glass'a Özel Uygulama Marketi Açacak
TEKNOLOJİ

Google, Google Glass'a Özel Uygulama Marketi Açacak

Google geçtiğimiz günlerde Google Gözlükleri ya da popüler adıyla Google Glass için özel bir uygulama marketi açacağını onayladı.

Google, Google Home’daki “Gizli Özellikleri” Paylaştı
TEKNOLOJİ

Google, Google Home’daki “Gizli Özellikleri” Paylaştı

Google, birkaç gün önce düzenlediği etkinlikte gördüğümüz Google Home’un sahip olduğu bazı “gizli özellikleri” resmi sitesinden paylaştı.

Ülkemizde Google, Google Play ve App Store'da VPN Aramaları Tavan Yaptı
MOBİL

Ülkemizde Google, Google Play ve App Store'da VPN Aramaları Tavan Yaptı

Ülkemizde yapılan büyük kapsamlı sosyal medya kısıtlaması ardından internet kullanıcıları VPN servislerine yönelmeye başladı.

YORUMLAR