Google Pixel 6a ve Pixel Watch Beklenenden Daha Geç Gelebilir

Sanırım Google Pixel 6a ve Pixel Watch'ın çıkışı için tahmin ettiğimizden biraz daha fazla beklemek zorunda kalacağız.

Google Pixel 6a ve Pixel Watch Beklenenden Daha Geç Gelebilir

Şimdiye kadar ortaya çıkan söylentilere ve sızıntılara bakılırsa Google Pixel 6a ve Google Pixel Watch yakında piyasaya çıkacak gibi görünüyor ancak belki de başlangıçta düşündüğümüz kadar kısa sürede değil.

Her iki cihazın da daha önce Mayıs ayında resmî bir lansmanı olacağı söylenmişti ancak Jon Prosser, Pixel 6a'nın Temmuz ayı sonuna kadar ertelenebileceğini belirtti. Bu kararın en büyük sebebi olarak şu anda elektronik endüstrisindeki hemen hemen her şirketi etkilemeye devam eden küresel çip sıkıntısı olduğu söyleniyor.

Google Pixel Watch Çıkış Tarihi

Google Pixel 6a ve Pixel Watch Beklenenden Daha Geç Gelebilir

Ocak ayından bu yana Pixel Watch'ın lansman tarihi olarak 26 Mayıs söylentileri vardı ancak geçmişte gördüğümüz gibi, bu tarihler genellikle erteleniyor veya değişiyor. Prosser en azından Pixel Watch'ın lansman tarihinin hâlâ 26 Mayıs olabileceğini düşünüyor olsa da Google tarafından yakın zamanda resmî bir duyuruyla çok daha ileri bir tarih görebiliriz.

Peki ya siz Google'ın bu yeni cihazları hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR