HTC One Avea Farkıyla Türkiye'de Satışa Sunuldu

HTC'nin şimdiye kadar ürettiği en iyi akıllı telefon olan HTC One, Türkiye'de ilk kez Avea farkıyla KDV dahil 1.999 TL peşin fiyatla satışa sunuluyor. Avea İletişim Merkezleri'nde meraklılarını bekleyen HTC One, akıllı telefonlara heyecan verici farklı bi

HTC One Avea Farkıyla Türkiye'de Satışa Sunuldu

HTC'nin şimdiye kadar ürettiği en iyi akıllı telefon olan HTC One, Türkiye'de ilk kez Avea farkıyla KDV dahil 1.999 TL peşin fiyatla satışa sunuluyor. Avea İletişim Merkezleri'nde meraklılarını bekleyen HTC One, akıllı telefonlara heyecan verici farklı bir yaklaşım getirmeyi hedefliyor.

HTC'nin tüm dünya üzerinde büyük beğeni toplayan akıllı telefonu HTC One bugünden itibaren gümüş ve siyah renk seçenekleriyle Avea İletişim Merkezleri'ndeki yerini alacak.

Gelişmiş teknik özellikleri ve sahip olduğu benzersiz tasarımıyla teknoloji takipçilerinden tam not alan HTC'nin amiral gemisi niteliğindeki telefonu HTC One akıllı telefon deneyimindeki tüm ezberleri bozacak gibi.

Dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 işlemciye sahip olan HTC One 1.7GHz'lik hıza sahip. Android 4.1.2 Jelly Bean işletim sistemi, 1080p çözünürlükte 468PPI piksel yoğunluğuna sahip Gorilla Glass 2 korumalı Süper LCD 3 ekranı ve 2.300mAh'lik bataryasıyla piyasada Samsung S4'e ciddi bir rakip olarak gösterilebilecek tek akıllı telefon.

HTC Boomsound ile mobil telefonlar üzerinde bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi ses deneyimini yaşatacak olan cihaz, ön tarafında bulunan çift hoparlör ile benzersiz bir müzik, video ve oyun keyfini kullanıcılarına sunacak.

Messenger Reviver ile Messenger Kullanmaya Devam

YORUMLAR