Humble Store Bahar Kampanyasındaki Ücretsiz Oyunu ve Büyük İndirimleri Kaçırmayın

Zaman zaman karşımıza farklı Humble Bundle fırsatlarıyla çıkan Humble Store yeni bir ücretsiz oyun fırsatını oyunculara sunuyor.

Humble Store Bahar Kampanyasındaki Ücretsiz Oyunu ve Büyük İndirimleri Kaçırmayın

Zaman zaman karşımıza farklı Humble Bundle fırsatlarıyla çıkan Humble Store yeni bir ücretsiz oyun fırsatını oyunculara sunuyor. Çok kısa bir süre sürecek olan bu bahar kampanyası dahilinde Dungeons 2 adlı oyun bütün oyunculara tamamen ücretsiz olarak dağıtılıyor. Bu fırsat 13 Mayıs tarihine kadar devam edecek, yani elinizi çabul tutmanızda fayda var, yarına kadar oyunun ürün anahtarını Humble Store üzerinden alarak Steam kütüphanenize eklemeniz gerekiyor.

Humble Store'daki diğer fırsatlarda ise ünlü oyun geliştiricilerinin hit oyunlarında güzel indirimler mevcut. Bu indirimlere sırasıyla göz atalım:

Warner Bros:

WB Games Spring Sale adına sahip bu kampanyada Warner Bros tarafından yayınlanan Middle-Earth: Shadow of Mordor, Batman oyunları, Mortal Kombat, Injustice, Mad Max ve Star Wars oyunları gibi oyunlarda yüksek indirimler mevcut. Çoğu oyunu 5-10 $ civarındaki fiyatlarla satın alabilirsiniz. Bu kampanya 15 Mayıs'a kadar devam edecek.

Bandai Namco:

BANDAI NAMCO Spring Sale adlı kampanya 25 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Bu kampanya Dark Souls 3, Dark Souls 2, Dragon Ball oyunları ve One Piece oyunları indirimde. Fiyatlar 1 $ ile 30 $ arasında değişiyor.

Kalypso

Kalypso Spring Sale 18 Mayıs'a kadar devam edecek. Tropico 5 ve diğer Tropico oyunlarının yanında çok sayıda oyun indirimli olarak alınabiliyor. 

Steam'de DiRT Rally Ücretsiz, ETS 2, American Truck Simulator ve DOOM İndirimde

YORUMLAR