iPhone 12 Lansmanı Hakkında Yeni İddia! iPhone 12 Ne Zaman Tanıtılacak?

iPhone 12 lansmanı ne zaman gerçekleşecek? iPhone 12 lansmanı hakkında yeni iddia geldi. Detaylar haberimizde.

iphone-12-lansmani-hakkinda-ilk-iddia

iPhone 12 ne zaman tanıtılacak? iPhone 12 çıkış tarihi ne zaman? Apple iPhone 12 lansmanı hakkında yeni bir sızıntı geldi. İşte merak edilen detaylar.

iPhone 12 Ne Zaman Tanıtılacak?

Bloomberg'den Mark Gurman'ın raporuna göre, Apple bu hafta iPhone 12 lansman etkinliğini ne zaman gerçekleştireceğini duyurabilir. 

Mark Gurman'ın yeni raporu, Apple'ın herhangi bir donanım ürününü duyurmayacağını, bunun yerine sadece lansman tarihini basın bülteni aracılığıyla ortaya çıkaracağını iddia ediyor.

Apple'ın davetiyeleri gönderdikten yaklaşık iki hafta sonra lansman etkinliğini düzenlediği göz önüne alındığında, 8 Eylül'de davet gönderilir ise 22 Eylül'de iPhone 12 lansman etkinliği gerçekleşebilir.

Apple iPhone 12 5G Fiyatı Sızdırıldı: İşte Tahmini Türkiye Fiyatları!
MOBİL

Apple iPhone 12 5G Fiyatı Sızdırıldı: İşte Tahmini Türkiye Fiyatları!

Son zamanlarda ortaya atılan sızıntılar dahilinde Apple, önümüzdeki aylarda dört yeni akıllı telefon ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Daha önce Jon Prosser tarafından Apple'ın 8 Eylül saat 21:00'da bir basın açıklaması planladığı bildirilmişti. Bundan önce şirketin 7 Eylül haftasında yeni bir iPad ve Apple Watch modellerini piyasaya süreceğini söylemişti.

Apple'ın iPhone 12 lansman tarihini kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor. iPhone 12 lansman tarihi açıklandığında detaylar sitemizde olacak. Bizleri takipte kalın!

YORUMLAR