iPhone 6, 1080p Tam HD Retina Ekrana Sahip Olabilir

iPhone 6'nin 1080p tam HD ekran çözünürlüğüne sahip olacağı iddia ediliyor.

iPhone 6, 1080p Tam HD Retina Ekrana Sahip Olabilir

Son zamanlarda daha çok iPhone 5S ile ilgili iddialar ve söylentiler ortaya çıksa da iPhone 6 ile ilgili konsept ve düşünce çalışmalarının sürdüğüne dair bilgiler de geliyor. Bu bilgilere göre iPhone 6, 1080p tam HD Retina ekrana sahip olacak.

Galaxy S4, HTC One ve Xperia Z gibi akıllı telefon dünyasının yeni üst sınıfını belirleyen cihazların öne çıkan ortak özelliklerinden birisi de 1080p tam HD ekran çözünürlüğüne sahip olmaları. Apple’ın bu dünyadaki temsilcisi olan iPhone’un son dönemlerdeki zayıf etkilerinin yeni iPhone’de sürüp sürmeyeceği merak konusu. Zira önümüzdeki aylarda tanıtılması beklenen iPhone 5S’in 1080p ekran çözünürlüğüne sahip olup olmayacağı bile neredeyse muamma. Tabii ki Retina ekran teknolojisine sahip olacağı neredeyse kesin.

iPhone 6 tasarım ve düşünce çalışmalarına dair sızan bilgilerse özellikle de iPhone severleri oldukça heyecanlandıracak türden. Zira düşünce aşamasında cihazında iki farklı boyutta sunulması düşünülüyor ve büyük olanın 4.8 inçlik ekran boyutunu kullanacağı öngörülüyor. Ana tuşun yer almadığı modelde 1080p tam HD ekran çözünürlüğünün kullanılacağı iddia ediliyor.

Twitter'dan eğlenceli 1 Nisan şakası

YORUMLAR