Microsoft, iPhone 4S ve iPhone 5'leri 200 $'a Satın Alıyor

Microsoft, en büyük rakiplerinden biri olan Apple'ın üretip sattığı iPhone 4S ve iPhone 5 telefonlarının kullanıcılarına, kendi geliştirdiği ürünlere geçmesi şartıyla cihazlarını 200 $'dan sayıyor.

Microsoft, iPhone 4S ve iPhone 5'leri 200 $'a Satın Alıyor

Microsoft, yeni kampanyasıyla birlikte Apple kullanıcılarını hedef almış durumda. iPhone sahiplerini ilgilendiren kampanyada Microsoft, iPhone 4S ve iPhone 5 kullanan Apple müşterilerinin telefonlarını kendi geliştirdikleri telefonlar ile değiştirirken 200 $'a sayacak.

Daha öncede iPad kullanıcıları için uygulanan kampanyada, Surface tablet ve Windows Phone'a geçiş yapmaları halinde iPad'lerini belirli bir tutar karşılığında satın alıyordu. Bu sefer iPhone 4S ve iPhone 5 sahiplerini hedef alan Microsoft şirketi bu sayede kendi ürettiği cihazların satışını ve kullanımını arttırmayı planlıyor.

Forbes'in raporlarına göre şuan için sadece Amerika ve Canada'da bulunan belirli mağazalar takas programını uyguluyor. Microsoft, henüz bir açıklama yapmadığı için önümüzdeki süreçte kampanyanın geçerli olacağı mağazalar veya ülkeler hakkında kesin bir bilgi bulunmamakta.

Microsoft'un en büyük rakiplerinden biri olan Apple karşısında uyguladığı takas kampanyası önümüzdeki süreçte sürecek gibi duruyor. 30 günden daha az bir süre içerisinde çıkarılacak olan yeni Surface tabletlerin satış rakamlarını arttırmak için kullanılabilecek olan kampanya bakalım daha ne kadar sürecek ve hangi ülkelerde geçerli olacak.

Microsoft'un ilk WP8 Telefonu Lumia 1820 Olacak

YORUMLAR