Netflix'in Sevilen Komedi Dizisi Final Yapıyor

Netflix'in sevilen komedi dizilerinden Workin' Moms final sezonunu açıkladı. Dizi yedinci sezonu ile birlikte veda edecek. İşte detaylar!

Netflix'in Sevilen Komedi Dizisi Final Yapıyor

Netflix'in sevilen komedi dizisine veda vakti. Catherine Reitman'ın yapımcılığını üstlendiği Workin' Moms sona eriyor. Kanada'da CBC'de ve Netflix'te yayınlanan popüler komedi dizisinin yedinci sezonu artık final sezonu niteliği taşıyor. Kate Foster'ın başrolünde yer aldığı dizinin yaratıcı ve yönetici yapımcısı Reitman, bugün yedinci sezonun final sezonu olacağını duyurdu.

Reitman dizinin final yapacağını şu ifadelerle açıkladı:

"İnanılmaz hayranlarımız için bu diziyi yaratmak hayatımın yolculuğu oldu. Philip ve ben, birinci sezonun ilk gününde, üç aylık ve iki yaşındaki bir çocukla birlikte tek bir göreve doğru ilerliyorduk. Amacımız dört annenin hikâyelerini anlatmaktı. Her gün parlak yazarlarımızla aynı odada, sıra dışı oyuncu kadromuzla sette ve sektördeki en iyi prodüksiyon ekibiyle çalışmak, etrafımda bir anlam ifade eden, usta zanaatkârlarla çevrili hikâyeler anlatmanın önemini pekiştirdi. Ama her hikaye gibi bunun da bir sonu olmalı ve böylece, yedinci sezonu son sezonumuz olarak kararlaştırdığımızı duyurmak istiyorum. Ortaklarımız CBC ve Netflix'e, anneliğin en karanlık köşelerine ışık tutan böyle bir projeyi destekledikleri için teşekkürlerimizi iletiyoruz."

Netflix'in Sevilen Komedi Dizisi Final Yapıyor

Workin' Moms Dizisi Hakkında

Workin' Moms, bir anne, eş ve arkadaş olarak hayatın absürt gerçeklerine korkusuz bir bakış sunuyor.

Dizide Dani Kind ve Kate Foster başta olmak üzere Jenny rolünde Jessalyn Wanlim, Nathan rolünde Philip Sternberg, Lionel rolünde Ryan Belleville, Val rolünde Sarah McVie, Alice rolünde Sadie Munroe, Richard rolünde Peter Keleghan, Rosie rolünde Nikki Duval ve Sloane Mitchell rolünde Enuka Okuma yer alıyor.

Bir CBC orijinal dizisi olan Workin' Moms, Kanada Medya Fonu ve Netflix'in finansal katılımıyla Wolf + Rabbit Entertainment tarafından yaratıldı. Toronto ve çevresinde çekilen yeni sezon, 2023 kışında CBC ve CBC Gem'de yayınlanacak ve ardından küresel olarak Netflix'te yayınlanacak.

YORUMLAR