Nexus 6 İçin Yapılan Hız Testi, Devleri Geride Bırakacak

Nexus 6 beklentileri yükseltmeye devam ediyor; telefon için yapılan hız testinden muazzam sonuçlar ortaya çıktı!

Nexus 6 İçin Yapılan Hız Testi, Devleri Geride Bırakacak

Google'ın yeni Nexus 6'sı için güzel haberler geliyor. Hatta güzel kelimesini bir kenara bırakalım, şuna "etkileyici" diyelim. 

Teknoloji sektörü bugün Nexus 6'ya yapılan hız testi haberiyle çalkalandı. GeekBench adlı site, bu konuda hız testlerinin yapıldığı ünlü sitelerden biri. Birçok kullanıcı ve yorumcu tarafından tercih edilen GeekBench bugün Nexus 6'yı konuk etti. Sitede görünen "Shamu" kod adı, aslında Nexus 6'yı simgeliyormuş. Peki ya Nexus 6 bu testte nasıl bir sonuç çıkardı dersiniz? 

Nexus 6'nın bu testte Galaxy S5'ten 10 kat daha iyi yaptığı sitede rapor olarak sunuldu. Testte 3.199 puan almayı başaran Nexus 6, tüm kullanıcılara şoka uğrattı. Birçok kullanıcı da aslında bu sonuçları beklediğini söylüyor; bunu da telefonun içerisindeki, yonga setiyle gelen Snapdragon Qualcomm'a bağlıyorlar. 

Nexus 6 için birçok yeni detay da teknoloji sektörüne sızmış durumda. Telefonun içerisinde 2.65GHz dört çekirdek işlemci ve 3GB Ram mevcut. Söylentilere göre ise Nexus 6'nın 2560 x 1440 ekran çözünürlüğü olacak.

Siz Nexus 6 hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizlerle paylaşın.

Motorola Nexus 6'nın Android L Arayüzü Paylaşıldı

Nexus 6'nın Tasarımı Ve Hakkında Bölümü Sızdırıldı

YORUMLAR