Niantic Labs, Oyunları Evde Kalmayı Teşvik Edecek Şekilde Değiştiriliyor

Corona virüs pandemisi nedeniyle evlerimizde kalmak zorunda olduğumuz şu günlerde, arttırılmış gerçeklik mobil oyun şirketi Niantic Labs, oyun severler için yenileniyor.

Niantic Labs

Corona virüs pandemisi nedeniyle evlerimizde kalmak zorunda olduğumuz şu günlerde, artırılmış gerçeklik mobil oyun şirketi Niantic Labs, oyun severler için yenileniyor.

Pokemon Go uygulamasında bulunan yürüyüş gereksinimlerini, oyuncuların evde kalmalarına yönelik şekilde değiştiren Niantic Labs, bünyesinde bulunan diğer oyunlarla ilgili de değişiklikler yapıyor. Pokemon Go uygulaması aktif olmasa dahi yürüdüğünüz kilometreyi kaydeden Advanture Sync uygulaması artık koşu bandı kullanımı ya da ev temizliği gibi ev içi aktiviteleri için kullanıcılarını yönlendirecek.

Niantic Labs Oyunları Evde Kalmayı Teşvik Ediyor

Takım Aktiviteleri de Evde Yapılabilecek

Bir dönem Google yan kuruluşu olarak çalışmalarını yürüten Niantic Labs, Raids gibi takım aktivitelerini içeren uygulamalarında, Harry Potter: Wizards Unite ve Ingress uygulamalarında da kullanıcıları evde kalmaya teşvik edici bir takım düzenlemeler sunuyor.

Gerçek oyun deneyiminin ötesinde Niantic Labs, oyunculara fiziksel ve coğrafi kısıtlamaların ötesinde bir uygulama deneyimi sunmak için yeni stratejiler geliştiriyor. 

Uygulamalar içerisinde yer alan kurallar henüz evde kalmayı gerektirecek şekilde uyarlanmamış durumda. Ancak önümüzdeki günlerde uygulama içi kuralların evde kalmaya yönelik şekilde revize edileceği söyleniyor. 

 

YORUMLAR