Nokia Android Cihaz Üretebilir

Akıllı telefon pazarına Symbian işletim sistemi ile giriş yapan ve umduğunu bulamayan Nokia şimdilerde ise Windows Phone 8 ile piyasayı kasıp kavuruyor. Lumia ailesi ile akıllı telefon pazarında iyi bir çıkış sergileyen Nokia şimdilerde ilerde neler yapac

Nokia Android Cihaz Üretebilir

Akıllı telefon pazarına Symbian işletim sistemi ile giriş yapan ve umduğunu bulamayan Nokia şimdilerde ise Windows Phone 8 ile piyasayı kasıp kavuruyor. Lumia ailesi ile akıllı telefon pazarında iyi bir çıkış sergileyen Nokia şimdilerde ilerde neler yapacağının hesabını yapıyor. Daha öncelerde net bir şekilde Windows Phone ile yollarına devam edeceğini açıklayan Nokia bu sözünün arkasında durmayacak gibi görünüyor.

CEO’su aracılığı ile yaptığı açıklamada Anroid, iOS ve Windows Phone arasındaki rekabete değinen Nokia her zaman için Windows Phone’u tercih edeceklerini ve taraflarının belli olduğunu kesin bir şekilde açıklamıştı. Ancak Nokia CEO’su geçtiğimiz günlerde kendisine yöneltilen Android cihaz düşünüyor musunuz sorusuna verdiği cevap ile Windows Phone’a çokta sadık olmadıklarını gösterdi.

Nokia’nın CEO’su yaptığı açıklamada şimdilik Windows Phone dışında bir cihaz düşünmediklerini ancak ileride farklı işletim sistemlerine sahip cihazları deneyebileceklerinin altını çizdi. Ancak bunun için erken olduğunu da belirten Nokia CEO’su 2013 yılı içerisinde 3 farklı yeni Lumia modelini piyasaya sunacaklarını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR