Nokia Lumia 900 Kullanıcıları İçin Windows Phone 7.8 Sesleri

Windows Phone 8 mobil dünyanın son dönemdeki sıcak ve popüler konularından biri. Diğer yandan Nokia Lumia 900 gibi Windows Phone 7.5 ve altı sürümleri kullananlar içinse kısa bir süre içinde Windows Phone 7.8 heyecanı yaşanabilir. Zira Nokia’ya ait bir in

Nokia Lumia 900 Kullanıcıları İçin Windows Phone 7.8 Sesleri

Windows Phone 8 mobil dünyanın son dönemdeki sıcak ve popüler konularından biri. Diğer yandan Nokia Lumia 900 gibi Windows Phone 7.5 ve altı sürümleri kullananlar içinse kısa bir süre içinde Windows Phone 7.8 heyecanı yaşanabilir. Zira Nokia’ya ait bir internet sitesinde, söz konusu güncellemeye dair bir nota rastlandı.

Nokia’nın yabancı bir ülkeye özel sayfasında, Windows Phone işletim sistemine dair girilen bilgiler Windows Phone kullanıcılarını heyecanlandırdı. Zira Nokia akıllı telefonu Windows Phone 7.5 işletim sistemini kullananlar için bu görsel bir güncelleme anlamına geliyordu. Bu yılın başında Windows Phone 8’in duyurulmasıyla birlikte arka planda adı telaffuz edilmeye başlanan WP 7.8 kısa bir süre içinde kullanıcıların ekranında bir güncelleme olarak belirebilir.

YORUMLAR