Rainbow Six Extraction Ertelendi

Çıkışı sabırsızlıkla beklenen Rainbow Six Extraction ertelendi. Fransız yayıncı tarafından belirtilene göre, birkaç ay daha beklememiz gerekecek.

Bu yılın sonlarına doğru çıkması beklenen Rainbow Six Extraction ertelendi. Çıkışı sabırsızlıkla beklenen oyun için önümüzdeki seneyi beklememiz gerekeceğini söyleyen Ubisoft, net olmasada çıkış ayını verdi. Peki yeni oyun hangi ay içerisinde çıkışını gerçekleştirecek? Rainbow Six Extraction ertelenmesiyle ilgili tüm detaylar haberimizde.

Rainbow Six Quarantine olarak duyurulan, ama sonradan isim değişimi kararı alınan yeni Tom Clancy’s oyunu, Rainbow Six Extraction olarak duyurulmuştu. Ubisoft Montreal tarafından PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olan oyun, Ubisoft yayıncılığında satışa sunulacak. 

İster tek başınıza isterseniz de üç kişi kooperatif oynayabileceğiniz Rainbow Six Extraction oyununda, New Mexico bölgesinden başlayarak on iki harita boyunca farklı bölgeler boyunca ilerleyip karantina altındaki bölgelere baskın düzenleyecek ve Arhaens adı verilen ölümcül yaratık tehdidinin arkasındaki gizleri ortaya çıkartacağız. Atılacağımız tehlikeli görevler, bölgelere göre farklılık gösterecek iken düşmanlarımız da gittikçe zorlu hale gelecekler. Kimi zaman kilit bir objeyi tahliye noktasına ulaştırmaya, kimi zaman da düşman dalgalarına karşı hayatta kalmaya çalışacağız. 

Çapraz platform ve çapraz kayıt sistemi sayesinde bütün platformlardaki oyuncuların birbirleriyle oynayabilmelerine ek olarak, kayıt dosyanızı taşıyabileceksiniz. Bu sayede, platform değiştirseniz bile kaydettiğiniz aşamayı kaybetmeyeceksiniz. Bununla birlikte, kütüphanenizde Rainbow Six Siege varsa, on sekiz operatörün tamamını Rainbow Six Extraction içeriğinde açabilmeniz mümkün olacak. Ayrıca her bir operatörün kendisine özgü teçhizatlarını ve silahlarını da kullanabileceksiniz. 

Ubisoft Forward 2021'de Gösterilen Oyunlar
OYUN

Ubisoft Forward 2021'de Gösterilen Oyunlar

İlk bölümü geçtiğimiz sene içerisinde gerçekleştirilen Ubisoft Forward'ın yeni bölümü E3 2021 kapsamında bu hafta itibarıyla yayınlandı.

Ubisoft Tarafından Rainbow Six Extraction Ertelendi

Resmi duyurusundan önce sızıntılar ile karşımıza çıkan oyun ile Ubisoft Forward 2021 etkinliğinde tanışmıştık. Tanıtımı sonrasında 16 Eylül 2021 tarihinde satışa sunulacağı müjdelenen takım tabanlı aksiyon oyunu, ne yazık ki bu yıla yetişemeyecek. Ubisoft tarafından internet sayfası üzerinden yapılan paylaşım ile 2022 yılının Ocak ayına kaydırıldığı yönünde bir bilgilendirme yapıldı.  

Fransız yayıncı tarafından belirtilene göre, Rainbow Six Extraction için belirlenen vizyonu tam olarak hayata geçirebilmek için ek zamana ihtiyaç varmış. Bu sayede, hedeflenen etkileyici, kooperatif ve heyecan verici deneyimin sağlanması mümkün olabilecekmiş. Bakalım daha sonradan bir erteleme haberiyle daha karşılaşacak mıyız? Gelişmeleri takipte olacağız.

 

YORUMLAR