Realme GT Neo3 Le Mans Resmi Görseliyle Tanıtıldı

Realme GT Neo3'ün Le Mans versiyonu hakkında ilk görsel geldi. Resmî tanıtım 22 Mart'ta.

Realme GT Neo3 Le Mans Resmi Görseliyle Tanıtıldı

Geçen hafta Realme CMO'su Bay Xu Qi Chase, bizlere Realme GT Neo3'ü ilk kez göstermişti ve akıllı telefonun Mart ayında Çin'de piyasaya çıkacağını söylemişti. Bugünse akıllı telefonun 22 Mart'ta tanıtılacağını ve şirketin aynı gün mavi ve beyaz renk seçenekleriyle gelecek olan GT Neo3 Le Mans versiyonunu piyasaya süreceğini öğrendik.

Realme GT Neo3 Le Mans versiyonu, şirketin takma adı ve sloganı alt kısımda yer alacak şekilde, telefonun uzunluğu boyunca uzanan iki çizgiye sahip. Bu tasarım, spor arabalarda gördüğümüz genellikle performans ve hızı temsil eden yarış çizgilerinden esinlenilmiş. Realme GT Neo3 Le Mans versiyonunda da performans ve hızı temsil etmek için boyanmış bu çizgiler var ancak bunlar aynı zamanda Le Mans yarışının, özellikle de 1966 yarışının sürücülerine bir övgü ve temsil niteliğinde.

Realme GT Neo3 Bilinen Teknik Özellikler

Boya işi bir yana, Realme tarafından paylaşılan resimler GT Neo3'te 50 MP'lik bir ana kameranın varlığını doğruluyor. Akıllı telefonun alt kısmında bir hoparlör, mikrofon ve SIM kart yuvası ile çevrili bir USB-C bağlantı noktası var. GT Neo2'de de olmadığı için 3,5 mm kulaklık jakı ile gelmesi pek olası değil. GT Neo3'ün sol çerçevesinde ses seviyesi tuşlarına sahip olduğunu ve güç düğmesinin muhtemelen sağ tarafa yerleştirildiğini görebilirsiniz. Ayrıca telefonun metal bir yapıya sahip olmadığını söylemek yanlış olmaz.

Realme, GT Neo3'ün teknik özelliklerini henüz ayrıntılı olarak açıklamadı ancak şirket daha önce akıllı telefonun Dimensity 8100 SoC ve 150W şarj ile geleceğini doğrulamıştı.

YORUMLAR