Samsung Galaxy A5 2015, Android Marshmallow Güncellemesini Aldı

Samsung Galaxy A5 2015, Android 6.0 Marshmallow güncellemesini nihayet aldı.

Samsung Galaxy A5 2015, Android Marshmallow Güncellemesini Aldı

Samsung’un her ne kadar Galaxy S ve Note serilerini konuşsak ta A serileri de oldukça ilgi görüyor. İlk nesil diğer deyişle 2015'te tanıtılan Galaxy A5 kullanıcısı iseniz size güzel bir haberimiz var.

Android 7.0 Nougat güncellemesinin dağıtımına başlanmasıyla yeni Android sürümünü alacak Samsung cihazları konuşmamız gerekirken geçtiğimiz sene tanıtılan Samsung Galaxy A5 (2015) modeline Android Marshmallow güncellemesinin sunulduğu haberini paylaşmak acı verici ancak Android tarafında güncellemelerin bazı cihazlara hiç sunulmadığını düşündüğümüzde sevindirici bir haber.

Samsung Galaxy A5 kullanıcısı olarak güncellemeyi almak için Ayarlar – Telefon Hakkında – Yazılım Güncelle yolunu takip etmeniz kafi. Yani kablosuz bağlantınız üzerinden bilgisayara ihtiyaç duymadan yazılımı güncellemeniz mümkün. Peki Marshmallow güncellemesi ile hayatınızda neler değişecek?

Marshmallow güncellemesini aldığınızda yeni Doze pil koruma özelliğinden faydalanacaksınız. Bu özellik, telefon bekleme modunda iken arka planda çalışan uygulamaları durdurarak güç tüketimini en aza indiriyor bildiğiniz üzere. Tabii ki geliştirilmiş TouchWiz kullanıcı arayüzüne sahip olacaksınız. Google’ın son güvenlik güncellemelerini de alacağınızdan cihazınız çevrimiçi tehditlere karşı korumada olacak.
Android 4.4 KitKat ile gelen, May 2015’te Android 5.0 Lollipop son olarak ta Marshmallow güncellemesini alan Galaxy A5, geç te olsa Android Nougat güncellemesini de alırsa kullanıcıların deyimiyle efsane olacaktır.

Samsung Galaxy J2 Pro Gün Yüzüne Çıktı

YORUMLAR