Samsung Galaxy Note 3 Kırılmaz Ekrana Sahip Olacak mı?

Samsung Galaxy Note 3 bekleyişi heyecanla sürerken cihazın kırılmaz ve esnek bir ekrana sahip olacağı iddia ediliyor.

Samsung Galaxy Note 3 Kırılmaz Ekrana Sahip Olacak mı?

Samsung'un amiral gemisi olan akıllı telefon ve diğer cihazların çıkışından önce teknoloji dünyasında adeta bir dedikodu rüzgarı esiyor ve Galaxy S4'ten sonra en çok beklenen cihaz olan Galaxy Note 3 de bu dedikodulardan payını alıyor.

Henüz Galaxy S4'ün üzerinden 2 hafta geçmişken Samsung Galaxy Note 3 için oldukça ilginç söylentiler yer alıyor ve bunlardan bir tanesi de cihazın kırılmaz ekrana sahip olacağı. Daha önce Galaxy S4 için de benzer iddialar ortaya çıkmıştı ancak lansmanın ardından cihazda sadece Gorilla Glass 3'ün olacağı belli olmuştu.

Güney Kore'li Asiae dergisi bu kırılmaz ekran iddiasının Galaxy Note 3'ün en önemli özelliği olacağını belirtiyor ve 1920x1080 çözünürlüğe sahip kırılmaz ve esnek 5.9 inçlik bir ekranın bizi beklediğini düşünüyor.

Elbette Samsung'dan konuya dair hiç bir açıklama ya da onay mevcut değil ancak diğer teknik özellik söylentilerine göre Samsung Galaxy Note 3 2 GB RAM, 13 megapiksel kamera ve Android 4.2 işletim sistemine sahip olarak piyasaya sürülecek.

iOS 6.1.3 batarya problemlerini beraberinde getirdi

YORUMLAR