Samsung Galaxy Note 3'ün Tasarımı Farklı Olacak

Samsung'un yeni amiral gemisi modeli Samsung Galaxy Note 3'te plastik tasarımdan vazgeçerek metale geçiş yapacağından bahsediliyor.

Samsung Galaxy Note 3'ün Tasarımı Farklı Olacak

Geçtiğimiz haftalarda Samsung bildiğiniz gibi Samsung Galaxy S4 modeli amiral gemisi cihazını tanıttı ve cihazın hem donanım hem de yazılım anlamında sahip olduğu gelişmiş özelliklerin pek çoğu tasarımında ciddi bir değişiklik olmaması nedeniyle görmezden gelinerek oldukça eleştirildi.

Özellikle Samsung'un mobil cihazlarındaki plastik tercihi ve diğer üreticilerin alüminyum yahut cam kullanmaya başlaması varolan bu eleştirilerin odak noktası olsa da Samsung yetkilileri plastik kullanımını savunmaya devam ediyorlar.

Anlaşılan o ki her ne kadar plastiği savunsa da Samsung bu sefer tüketici tercihlerine riayet etmek istiyor ve yabancı kaynakların bildirdiğine göre Samsung Galaxy Note 3 plastik yerine metal bir gövde ile arz-ı endam edecek. Zira Samsung Galaxy S4'ün metal bir versiyonu şirket içinde üretilmiş ve deneme amaçlı kullananlar memnun kalmış olsalar da üretim sıkıntıları nedeniyle bu gerçekleştirilememiş durumda.

Plastik kullanımının sona ermesiyle birlikte Galaxy serisinin yumuşak hatlı tasarımı yerine daha sert çizgilere sahip bir Galaxy Note 3'ün karşımıza çıkma ihtimali de elbette mevcut.

Facebook Android uygulamasının istediği yeni izinlere dikkat

YORUMLAR