Samsung'un Yeni Telefonlarında Kameralar Çıkarılıp Yenisiyle Değiştirilebilecek

Samsung herkesten habersiz bir şekilde önümüzdeki yıllarda yeni telefonlarında kullanacağını düşündüğümüz yeni bir teknolojiyi koruma altına aldı.

Samsung'un Yeni Telefonlarında Kameralar Çıkarılıp Yenisiyle Değiştirilebilecek

Akıllı telefon üreticileri arasında üst sıralarda yer alan ve sürekli yeni teknolojiler arayışıyla gündeme gelen Samsung, telefon kameralarının daha iyi performans sağlaması için yeni bir patent başvurusunda bulundu. Bildiğiniz üzere akıllı telefonlarda üretici tarafından belirlenen bir kamera çözünürlüğü bulunuyor. Yani ek paket alarak veya sipariş vererek bu kameranın çözünürlüğünü değiştirmeniz mümkün değil. Akıllı telefonları kullanarak kişi başına günde onlarca fotoğrafın çekildiğini düşünürsek bu atlanmaması gereken önemli bir sorun. Bu sorunun farkında olan Samsung, sadece kamerası için telefon değiştiren insanların çok hoşuna gidecek güzel bir adım attı.

Samsung projesinin koruma altında olabilmesi için öncelikli olarak patent kurumuna başvurdu. Daha sonra ise çeşitli internet siteleri aracılığıyla bu projenin ayrıntıları sızdırıldı. Paylaşılan bilgilere göre Koreli şirket, önümüzdeki yıllarda üreteceği telefonlarında değiştirilebilir lens teknolojisini kullanacak. Yani aldığınız telefona istediğiniz özelliklere sahip yeni lensler takabileceksiniz. Yeni sistemle birlikte telefonunuz adeta bir fotoğraf makinesine dönüşecek. Tabii bu telefonu satın aldığınız ücretin dışında size maddi bir külfet daha getirecek.

Samsung Son Derece İlginç ve Yenilikçi Bir Patent Aldı

Kendi Kendine Gidebilen Araba Sektöründeki Yarışa Samsung Da Katıldı

YORUMLAR