WhatsApp'ın Beklenen Özelliği Geldi: Kendinize Mesaj Gönderin!

WhatsApp'ın uzun zamandır beklenen kendine mesaj gönderme özelliği artık kullanıma sunuldu. İşte detaylar!

WhatsApp'ın Beklenen Özelliği Geldi: Kendinize Mesaj Gönderin!

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp şimdi yeni bir özellik daha sunuyor. Bu güncelleme ile kullanıcılar, Telegram gibi uygulamalarda zaten mümkün olduğu gibi mesajlaşma platformunu kullanarak artık kendilerine mesaj gönderebilecekler.

Bu güncellemeden önce WhatsApp'ta kendinize mesaj göndermenin tek yolu, içinde yalnızca sizin bulunduğunuz bir grup oluşturmaktı ancak yeni özellik kullanıcıların yeni bir konuşma başlatmak için kişi listesinden kendilerini seçmelerine izin verecek. Böylece artık yalnızca kendinizin görebileceği URL'ler, çıkartmalar ve diğer medyaları gönderebileceksiniz.

Kendinize mesaj atmak alışılmadık görünse de birçok insan bunu kişisel notlar için veya hatta bazı önemli medyaları kaydetmek ve daha sonra başka bir cihazdan kolayca erişmek için yapıyor. Bu özellik iPhone için WhatsApp'ın beta sürümünde test edildi ve şimdi uygulamanın en son sürümüyle tüm kullanıcılara sunuluyor.

Ancak hepsi bu kadar değil. WhatsApp ayrıca tarihe göre mesaj arama, medya paylaşımı için sürükle-bırak desteği ve silinen mesajlar için geri alma düğmesi gibi diğer yeni özellikleri de kullanıma sunuyor.

WhatsApp'ın Beklenen Özelliği Geldi: Kendinize Mesaj Gönderin!

WhatsApp Artık Proxy Sunucularını Destekliyor

Bu yılın başlarında Meta, WhatsApp kullanıcılarının artık proxy sunucuları üzerinden platforma bağlanabileceğini duyurdu. Bilmeyenler için, proxy kullanıcı ile internet arasında üçüncü bir katman olarak çalışır. Web'de gezinirken daha iyi güvenlik ve gizlilik sağlamak için kullanılabilir.

Bu, WhatsApp kullanıcılarının artık uygulamanın engellendiği ülkelerde bile platforma bağlanmak için bir proxy sunucusu kurabilecekleri anlamına geliyor. WhatsApp ayrıca bir proxy sunucusu üzerinden gönderilen mesajların uçtan uca şifrelenmiş olarak kalacağını da vurguluyor.

WhatsApp Plus Nedir? Nasıl İndirilir ve Kullanılır?
YAZILIM

WhatsApp Plus Nedir? Nasıl İndirilir ve Kullanılır?

WhatsApp Messenger'a yeni özellikler kazandıran WhatsApp Plus nedir, nasıl kullanılır, özellikleri neler, Android telefona nasıl indirilir? Bu yazıda çok sayıda akıllı telefon kullanıcısı tarafından merak edilen soruları yanıtlayacağız.

YORUMLAR