WhatsApp'a Özel Fotoğrafları Sansürleme Özelliği Geliyor

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özelliği Bulanıklaştırma Aracı ile özel fotoğrafları sansürleme şansı tanıyacak. İşte detaylar!

Popüler anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, son zamanlarda bünyesinde yaptığı güncellemeler ve yenilikler ile adından söz ettiriyor. WaBetaInfo'nun blog hesabından yayınladığı yazıya göre uygulamada özel ve hassas içerikli fotoğraflar için ''Bulanıklaştırma Aracı'' test edilmeye başlandı.

Bu özellik geçtiğimiz aylarda masaüstü kullanımlarda geliştirilmeye açıldı. Geliştirme tamamlanınca masaüstü için test kullanımı başladı. Yeni gelecek olan özellik sayesinde kullanıcılar özel veya hassas içerikli görselleri otomatik olarak sansürleyebilecek.

Özellik İki Farklı Seçenekle Gelecek

Uygulamaya ''Durum'' özelliği geldiği zamandan beri fotoğraf düzenleme araçlarındaki çeşitlilik de artış gösterdi. Buna karşılık olarak WhatsApp, yeni özelliğini kullanıcı tercihine göre iki farklı seçenekle sunacak.

Bulanıklaştırma Aracı seçimi yapan kullanıcılar, hassas fotoğraflara sansür uygulayabilecek. Ayrıntılı sansür uygulama için de Bulanıklaştırma Aracı'nın boyut ayarlaması yapılarak belirli bir bölgeye sansür uygulaması yapılabilecek.

Yeni özellik şu an test aşamasında olduğu için kararlı sürüme ne zaman geleceği belli değil. Masaüstünde test edilen özelliğin telefonlara gelip gelmeyeceği de net değil.

Whatsapp Web'e Medyaları Otomatik İndirme Geliyor
İNTERNET

Whatsapp Web'e Medyaları Otomatik İndirme Geliyor

Whatsapp'ın rakiplerine kıyasla en çok öne çıktığı noktalardan biri de hem güvenliği sağlayabildiği gibi hem de çoklu platformu desteklemesi olabilir.

YORUMLAR