X Duyurdu: Canlı Yayınlara Sohbet Bölümü Eklendi!

Sosyal medya platformu X, canlı yayınlara sohbet bölümünün geldiğini duyurdu. Web sürümü için geçerli olan yeni özellik şimdiden sevildi. İşte ayrıntılar!

Bildiğiniz üzere X'in canlı yayın özelliği gittikçe popülerleşiyor. Geçtiğimiz aylarda Elon Musk'ın duyurduğu canlı yayınlara yeni bir özellik geliyor. Buna göre platformun web sürümünde canlı yayınlarda sohbet bölümü bulunacak.

Twitch'e Benzetildi!

Hatırlarsananız geçtiğimiz aylarda Elon Musk, X'in canlı yayın özelliğini test etmek için Diablo IV oyununu canlı yayın açarak oynamıştı. Böylece artık platformda canlı yayın yapılabileceği anlaşılmıştı.

Özellikle oyuncuların işine yarayan canlı yayınlara yeni bir özellik daha geliyor. Bundan böyle yayınlarda sohbet bölümü olacak. X'in resmî hesabından duyurulan bu özellik Twitch ve YouTube'a çok benzetildi.

Oyuncuların ve canlı yayına katılan seyircilerin daha aktf olmasını sağlayan, etkileşim yaratan sohbet/chat bölümü, şu anda web sürümü için kullanıma açılsa da gelecek günlerde daha da gelişmesi bekleniyor.

Elon Musk, X'te neredeyse her şeyin yapılabilmesini hedefliyor. Görüntülü ve sesli arama yapmanın yanı sıra canlı yayına katılmak da bunlardan bir tanesiydi. Musk'ın hedefine doğru adım adım ilerlediği görülüyor.

X, Uzun Süre Kullanılmayan Hesapların Kullanıcı Adını Satışa Çıkarıyor: 50 Bin Dolarlık Teklif!
SOSYAL MEDYA

X, Uzun Süre Kullanılmayan Hesapların Kullanıcı Adını Satışa Çıkarıyor: 50 Bin Dolarlık Teklif!

Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda Elon Musk, X'te (eski adıyla Twitter) uzun süre kullanılmayan ve paylaşım yapmayan kullanıcı hesaplarının satılacağını açıklamıştı.

Peki siz X'e gelen yeni özelliği nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki bölümden bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR