Xbox One SmartGlass Uygulaması Tüm Platformlar için Yayınlandı

Microsoft, Xbox One SmartGlass uygulamasını tüm platformlarda yayınladı.

Xbox One SmartGlass Uygulaması Tüm Platformlar için Yayınlandı

Microsoft, Xbox kullanıcılarının konsollarını uzaktan yönetebilmeleri için geliştirdiği Xbox SmartGlass uygulamasının yenilenmiş sürümünü tüm platformlarda eş zamanlı olarak indirmeye sundu. İşte Xbox SmartGlass’a göre bazı iyileştirmeler içeren Xbox One SmartGlass uygulaması ile yapabilecekleriniz.

Yeni nesil eğlence sistemi Xbox One’ın tanıtılmasına sadece 2 gün kala konsol için özel olarak geliştirilen Xbox One SmartGlass uygulaması tüm platformlarda indirilmeye sunuldu. Windows Phone ve Windows 8/8.1’in yanı sıra Android ve iOS cihaz sahiplerinin de kullanabildiği uygulama, önceki Xbox SmartGlass uygulaması ile aynı işlevi görüyor. Uygulamanın temel amacı Xbox One konsolunun akıllı telefon ve tabletlerden kontrol edilmesi.

Daha önceki SmartGlass uygulamasına göre bazı yenilikler ve iyileştirmeler içeren uygulama ile cihazlarınızın klavye ve dokunmatiğini kullanarak konsolunuzda gezinmenin yanı sıra webde gezinme, içerik arama, sabitleme, medyaları kontrol etme, SmartGlass arkadaşları ile etkileşime geçme gibi işlemleri performans ve bağlantı sorunu yaşamadan yapabileceksiniz.

Evinizde veya dışarıda, nerede olursanız olun Xbox One konsolunuzu mobil cihazınızdan yönetme kolaylığı sağlayan Xbox One SmartGlass uygulamasını Tamindir aracılığıyla güvenli ve hızlı bir şekilde cihazlarınıza kurabilirsiniz.

Xbox One Demo Videosu
OYUN

Xbox One Demo Videosu

Microsoft, yurtdışında 22 Kasım’da satışa sunacağı sonraki nesil oyun konsolu XBOX One’ın tüm özelliklerini gösteren yeni bir video yayınladı.

YORUMLAR