Yu Yutopia'nın Canavarı Dengeleri Bozmaya Geliyor

Micromax'ın alt markası Yu Yutopia fiyat/performans yönünden zengin bir telefonla piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.

Yu Yutopia'nın Canavarı Dengeleri Bozmaya Geliyor

Hindistan'lı Micromax'in alt firması olan Yu Yutopia'dan yılın son telefonu sahip olduğu özelliklerle dengeleri değiştirmek için geliyor.

Micromax'ın alt markası olan Yu Yutopia, akıllı telefon piyasasını hareketlendirecek bir modeli piyasaya sürecek. Sahip olduğu özelliklere bakıldığında dünyanın en iyi telefonu olmamasına rağmen, Yu Yutopia fiyat ve özellikleri ile dengeleri değiştirebilecek bir telefon. Alüminyum kasa ile gelecek olan telefon diğer polikarbonat modellere göre yüzde 90 daha dayanıklı.

Yu Yutopia'nın akıllı telefonunda 5.2 inçlik 1440x2560 çözünürlüğüne sahip bir ekranı bulunuyor. 2 GHz'lik Snapdragon 810 işlemciden gücünü alan telefon Ardeno 430 grafik işlemci, 4 GB DDR4 RAM ve 32 GB dahili depolama alanıyla da eşdeğeri olan telefonların gözünü korkutuyor. Telefonda 21 MP arka kamera ve 8 MP ön kamera bulunuyor. Kamera konusunda oldukça iddialı olan telefon kamerayı Sony olarak belirlemiş. 3000 mAh çıkarılamayan batarya ile uzun süreli şarj vaadi sunan telefon işletim sistemi olarak ise Android 5.1 Lollipop üzerinden modifiye edilen Cyanogen OS 12.1 işletim sistemini kullanıyor. 

Cihaz bir kaç gün önce Hindistan'da satışa çıktı. 24,999 INR yani 375 Dolar olarak belirlenen fiyatıyla abilerini korkutuyor. Cihaz şu an için sadece Hindistan üzerinde satışa çıktı. Diğer ülkelerde ne zaman satışa çıkacağı bilinmezken şu an için ön sipariş yoluyla telefona sahip olabilirsiniz.

Galaxy Note 5'in Kış Modeli Çıkarıldı! Üstelik 128 GB Depolama Alanına Sahip

Huawei, 2015 Yılında Toplamda 100 Milyon Telefon Satarak Kendi Rekorunu Kırdı!

YORUMLAR