Trump ve Clinton Başkanlık Tartışmasını YouTube'da 124 Milyon Kişi İzledi

Donald Trump ve Hillary Clinton'ın başkanlık tartışması, YouTube'da 124 milyondan fazla izlendi.

Trump ve Clinton Başkanlık Tartışmasını YouTube'da 124 Milyon Kişi İzledi

Youtube, Hillary Clinton ve Donald Trump’ın ikinci başkanlık tartışmasının 124 milyon kişi tarafından izlendiğini açıkladı.

Amerika’da devam eden başkanlık yarışı kapsamında, Hillary Clinton ve Donald Trump ikinci başkanlık tartışmalarını gerçekleştirdiler. Ülkedeki birçok kanaldan yayınlanmasının yanı sıra YouTube üzerinden de izlenebilen tartışma, video platformunun açıkladığı verilere göre 88 milyon kişi tarafından izlenen ilk başkanlık tartışmasından yüzde 40 daha fazla izlenerek, 124 milyon görüntülenme sayısına ulaştı.

Canlı yayın sırasında 1.5 milyon (en fazla) kişi tarafından izlenen tartışma, ilk tartışmadan çok daha agresif ve heyecanlıydı. Donald Trump’ın açıklamalarının damga vurduğu başkanlık tartışması sadece Amerikalılar tarafından değil, dünyanın dört bir köşesinde yaşayan internet kullanıcıları tarafından izlendi.

Şimdi gözler üçüncü ve son başkanlık tartışmasında. 19 Ekim tarihinde Nevada, Las Vegas’dan canlı olarak yayınlanacak tartışma, tahminimce ikinci tartışmayı gölgede bıracaktır.

Yeni Nesil YouTube İzleyicileri İçin YouTube Go Yayında

Android YouTube Video İndirme Nasıl Yapılır

YORUMLAR