ZenFone 3 Serisinin Özellikleri ve Görselleri İnternete Sızdı

Bir süredir piyasaya çıkacağı konuşulan ZenFone 3 ve ZenFone 3 Deluxe görselleri sonunda ortaya çıktı.

ZenFone 3 Serisinin Özellikleri ve Görselleri İnternete Sızdı

Asus akıllı telefonları bir süredir tüketicinin dikkatini çeken ürünlerle piyasada adından söz ettiriyor. Bir süredir piyasaya çıkacağı konuşulan ZenFone 3  görselleri sonunda ortaya çıktı.

Zenfone 3 akıllı telefonların metal kasa ile geleceği bu yeni görüntüler sayesinde ortaya çıkmış oldu. Ancak yeni sızan görüntüler biraz Galaxy S7’yi de andırıyor gibi. Kaportasının altında Snapdragon 650 işlemci, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza 8 megapiksel ön kamera, 12 megapiksel arka kamera, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi bulunduracak olan ZenFone 3 Delux 5.5 inç Full HD ekrana sahip. USB Type C soket kullanacak olan Asus ZenFone 3 metal gövdenin yanı sıra arkasının da cam kaplı olmasıyla dikkat çekecek. Cihaz parmak izi sensörüne de sahip olacak.

ZenFone 3’ün bir de Deluxe adında bir büyük kardeşi olacak. Henüz teknik özellikleri çok da net olamayan bu cihaz, 5.9 inçlik bir ekrana sahip olabilirmiş. Bu cihazın henüz internete düşmüş bir resmi bulunmuyor. Manşetteki ve aşağıdaki resimler ZenFone 3’e ait olan fotoğraflar.  

Asus ZenFone 3 ailesi 31 Mayıs ve 4 Haziranda yapılacak olan Computex 2016 Fuarında görücüye çıkacaklar. 

Asus Zenfone 3'ün Fiyatı, Çıkış Tarihi ve Özellikleri Nasıl Olacak?

YORUMLAR