Asus Zenfone Max Sonunda Türkiye'de!

Başka telefonları şarj etmesiyle ve uzun batarya ömrüyle ünlenen Asus Zenfone Max sonunda Türkiye'de!

Asus Zenfone Max Sonunda Türkiye'de!

Asus Zenfone'un son mobil cihazı Zenfone Max en sonunda Türkiye'ye geliyor. Henüz fiyatı net olarak açıklanmayan yeni telefonun özellikleri ise bir hayli ilgi çekici.

38 gün boyunca açık kalmasıyla ünlenen yeni Asus Zenfone Max, lityum polimer pil teknolojisiyle bekleme modunda bu denli uzun süre açık kalabiliyor. Telefonun içerisindeki güç ünitesi ile de diğer telefonları şarj edebiliyor.

Corning Gorilla 4 Camı’na sahip olan Asus Zenfone Max aynı zamanda 5.5 inç genişliğinde IPS ekranına da sahip. Telefonun içerisinde 4 çekirdekli 64 bit Qualcomm Snapdragon 410 işlemcisi bulunuyor. Tüm bunlara rağmen ince ve şık bir tasarıma da sahip.

Asus Zenfone Max’ın en ilgi çekici noktası ise şüphesiz uzun süre giden şarjı ve diğer telefonları şarj edebilme özelliği oldu. Başka telefonu şarj etmek için  tek yapmanız gereken telefonu Asus Zenfone Max’a USB OTG kablosu ile bağlamak.

Siyah ve beyaz olarak iki farklı modelle bizlerle buluşacak olan Asus Zenfone Max’ın fiyatı henüz tam olarak netleşmedi. Telefonun ekim ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

USB OTG Nedir?

USB OTG İngilizce olarak On-The-Go, Türkçe mealiyle de "hareket halinde kullanılabilir bağlantı" olarak tanımlanabilir.  OTG desteği sayesinde, telefon kullanıcıları USB üzerinden diğer tüm cihazlara kolaylıkla bağlanabiliyorlar. OTG ile flash bellekler, SD card okuyucular, kameralar, taşınabilir hard-diskler hatta diğer telefonlar birbirine bağlanabilirler.

Asus ZenFone Max Teknik Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Asus Zenfone Go 4.5 Resmi Olarak Tanıtıldı

YORUMLAR