Battlefield 5 Hakkındaki Yeni Söylenti Ortalığı Kasıp Kavurdu

Yeni gelecek olan Battlefield 5 ile ilgili bugün çıkan bilginin söylenti olması bile "heyecanlandırmaktan da öteye" götürüyor.

Battlefield 5 Hakkındaki Yeni Söylenti Ortalığı Kasıp Kavurdu

FPS oyunları konusunda gerçekliği ve taktiksel yapısı ile her zaman ön planda olan Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 5 için bugün ilginç bir detay paylaşıldı.

Hepimizin de bildiği gibi EA Games'in sonraki hedefi Battlefield 5. Hatta EA Games, Battlefield 5'in çalışmalarına çok önceden başlandığını açıklamıştı. Bugün ise bu konuda küçük fakat etkili detaylar anlatan, silinen bir tweet ortaya çıktı. Battalion 1944'ın yapımcılarından biri olan Joe Brammer, Battlefield 5 ile ilgili birkaç şey gördüğünü ve bu şeylerin onu "heyecanlandırmaktan da öteye" götürdüğünü açıkladı.

Bu açıklamasını resimde görülen Tweet şeklinde atan Brammer, kullanıcılar tarafından soru yağmuruna tutuldu. Kısa süre sonra sorulara yetişemediği için tweet'i kaldıran Brammer, bu tweet'i atarak bir hata yaptığını söyledi.

Battalion 1944'ün de 2. Dünya Savaşı zamanlarında geçeceği biliniyor. Battlefield 5'in de 1. Dünya Savaşı'nda geçeceği bu konunun Brammer tarafından fark edilmesini daha manidar kılıyor. Geçtiğimiz ay İsveç bir oyun satış sitesi, oyunun "çok oyunculu taktiksel bir oyun" olduğunu ve 1. Dünya Savaşı'nda geçeceğini internete sızdırmıştı.

Battlefield 5'in 26 Ekim'de PC, PS4 ve Xbox One için piyasaya sürülmesi bekleniyor.

GTA ve BioShock'un Yayımcısından Yeni İsim Hakkı Tescili

Doom PC Grafik Ayarları Belli Oldu

Minecraft Yapımcılarından Yeni Ücretsiz Oyun: Crown and Council

YORUMLAR