Apple AirPods Pro 2 Özellikleri ve Fiyatı

Teknoloji devi Apple tarafından piyasaya sürülen kulak içi kulaklık modeli AirPods Pro 2 özellikleri ve fiyatı ile dikkat çekiyor. işte kulaklığın detayları!

Üst düzey ses deneyimi sunmak amacıyla özel olarak tasarlanan ve etkileyici teknolojilere ev sahipliği yapan AirPods Pro 2 özellikleri ile dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Peki, Apple tarafından üretilen kablosuz kulaklık modeli neler sunuyor?

En iyi gürültü önleyici kulaklık modelleri arasında yer alan AirPods Pro 2, aktif gürültü engelleme ve adaptif şeffaf mod gibi teknolojilerle donatıldı. Bu yazıda gücünü H2 çipinden alan kablosuz kulak içi kulaklık  AirPods Pro 2'nin donanımı ve fiyatı ile ilgili merak edilen soruları yanıtlayacağız.

Apple AirPods Pro 2 Özellikleri

  • Boyutlar: 30,9 mm x 21,8 mm
  • Ağırlık: Her bir kulaklık 5,3 gram, MagSafe şarj kutusu 50,8 gram
  • Çip: H2
  • Sertifikalar: Tere ve suya karşı dayanıklılık (IPX4)
  • Pil: Kutusuz 6 saate kadar / Kutuyla 30 saate kadar
  • Bağlantı: Bluetooth 5.3 
  • Sensörler: Hüzmeleme özellikli çift mikrofon, İç kısım mikrofonu, Ten algılama sensörü, Hareketi algılayan ivmeölçer, Konuşmayı algılayan ivmeölçer, Dokunmatik denetim
  • Yüksek gezinimli özel Apple sürücüsü
  • Yüksek dinamik aralıklı özel amplifikatör
  • Aktif Gürültü Engelleme
  • Adaptif Şeffaf Mod
  • Basınç eşitleme için havalandırma sistemi
  • Dinamik kafa izleme özellikli Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses1
  • Adaptif EQ
  • Silikon kulaklık uçları (dört boy: XS, S, M, L)

AirPods ve AirPods Pro Suya Dayanıklı mı? Suya Düşerse Ne Yapmalısınız?
TEKNOLOJİ

AirPods ve AirPods Pro Suya Dayanıklı mı? Suya Düşerse Ne Yapmalısınız?

AirPods ve AirPods Pro suya dayanıklı mı? Üreticisinin teknoloji devi Apple olduğu AirPods ve AirPods, şirketin en başarılı ürün grupları arasında yer alıyor.

Apple'ın başarılı kablosuz kulaklık serisi AirPods için 2019 yılında piyasaya sürülen AirPods Pro, içerisinde yer alan H1 çipi sayesine birçok yeni özelliği beraberinde getirmişti. Cihazın kullanıcılardan olumlu yorumlar alması sonrasında Apple, ikinci nesil AirPods Pro'ları geliştirmeye başladı.

7 Eylül'de düzenlenen Apple etkinliğinde tanıtılan AirPods Pro 2, ses kalitesini bir adım ileriye taşımak isteyenlerin en iyi tercihlerinden biri olacak gibi duruyor. Her zaman olduğu gibi Apple cihazlarla mükemmel bir uyum içerisinde çalışan cihaz; yeni nesil aktif gürültü engelleme, adaptif şeffaf mod ve uzamsal ses deneyimi gibi özellikleriyle öne çıkıyor.

Dokunmatik kontrol paneli genişletilen yeni nesil AirPods Pro, tek bir kaydırma hareketiyle ses düzeyini kontrol edebilmenize olanak sağlıyor. Tek şarjla 6 saatlik kullanım ömrü sunan kulaklık, sektörde bu yönüyle fazlasıyla dikkat çekiyor.

Şarj kutusu ise aktif gürültü engelleme etkinken 30 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Ayrıca artık AirPods Pro 2 ile birlikte MagSafe aygıtıyla kablosuz şarj mümkün hale geliyor.

Gücünü yeni üretilen H2 çiplerden alan AirPods Pro 2, çip setinin özel geliştirilen amplifikatörle uyum içerisinde çalışması sayesinde yüksek çözünürlüklü tiz notaları ve zengin basları en yüksek kalitede duymanızı sağlıyor.

H2 çipinde donanım ve yazılım birlikteliğini en iyi şekilde kurmayı başaran Apple, bilişimsel algoritmalar yardımıyla AirPods Pro 2 ile yüksek kaliteli üç boyutlu ses ve gelişmiş gürültü engelleme gibi olanaklar sunuyor. Ayrıca aktif gürültü engelleme için yeniden konumlandırılan mikrofonlar, en gürültülü ortamlarda bile ses kalitesini korumanızı sağlıyor.

Apple AirPods Pro 2 Fiyatı

Yüksek kalitede ses deneyimi sunan AirPods Pro 2, şu anda Apple'ın çevrim içi mağazasında 9 bin 349 TL fiyat etiketiyle satılıyor.

Kablosuz Kulaklık Satın Alma Rehberi: Hangisini Satın Almalısınız?
MOBİL

Kablosuz Kulaklık Satın Alma Rehberi: Hangisini Satın Almalısınız?

Bir zamanların ütopik teknolojisi olan kablosuz kulaklıklar, günümüzde akıllı telefonların standart bir tamamlayıcısı haline geldi.

Bu yazıda AirPods Pro 2 özellikleri ve fiyatı ile ilgili merak edilen soruları yanıtladık. Apple tarafından üretilen kablosuz kulaklık modeli ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR