Ashampoo Photo Commander ile Kusursuz Fotoğraf Arşivleri Yaratın (10 Adet Ücretsiz Lisans)

Dijital fotoğraf arşivlerini düzenlemek ve yönetmek için yararlanabileceğiniz Ashampoo Photo Commander 9'un resimli kullanım özellikleri.

Ashampoo Photo Commander ile Kusursuz Fotoğraf Arşivleri Yaratın (10 Adet Ücretsiz Lisans)

Dijital fotoğraf makineleri ve akıllı telefonlar hayatımıza girdiğinden beri arşivlerimiz dolup taşmaya başladı. Binlerce fotoğrafı düzenlemek ve saklamak giderek zorlaşıyorsa iyi bir programdan yardım almanızın zamanı gelmiş demektir. Ashampoo Photo Commander, dijital fotoğraf koleksiyonunuzu düzenlerken işleri kolaylaştırmanızı ve çevrenizdekileri gülümsetmenizi sağlayacak araçlarıyla en iyi alternatiflerden birisi.

Ashampoo Photo Commander fotoğraflarınızı düzeltmek, düzenlemek ve arşivlemek için geliştirilmiş. Tüm bu işlemler sırasında size zaman kazandıracak pratik araçlar devreye giriyor. Örneğin; çektiğiniz fotoğraflardaki kırmızı gözler tek tuşla yok ediliyor, kontrast ayarları otomatik olarak yapılıyor. Eğlenceli efektleri eklemek içinse sadece seçim yapmanız yetiyor. Tek tuşla çalışan özellikler binlerce fotoğrafı gözden geçirip düzenleme yapmak isteyenlere ve kapsamlı fotoğraf editörlerini kullanmak istemeyenlere hitap ediyor.

Kusursuz arşive ulaşmak için ikinci adımda düzenleme araçlarına geçiyoruz. Ashampoo Photo Commander'ın düzenleme araçlarının başında resim editörü geliyor. Fotoğrafları kesmek, boyutlarını küçültmek, renk ve kontrast ayarlarını yapmak, fotoğraflar üzerine yazılar ve efektler eklemek için editörde basit birkaç işlem yapmanız yeterli oluyor. Toplu işlem (batch) desteği çok sayıda fotoğraf düzenleyecek kullanıcıların yararlanması gereken en önemli özelliklerden. Bu özellik sayesinde çok sayıda fotoğrafın tek seferde formatını değiştirebilir veya fotoğraflara tek tıkla aynı efekti ekleyebilirsiniz.

Fotoğrafları düzenlediğimize göre işin eğlenceli bölümüne geçebiliriz. Fotoğraflarınızı paylaşmak için HTML temelli albüm ve müzikli slide show gösterileri hazırlayabilir, kişisel fotoğraflarla takvimler, tebrik kartları ve fotoğraf kolajları tasarlayabilirsiniz. Ashampoo Photo Commander'ın içerisinde bu işlemler için hazır şablonlar bulunuyor. Dolayısıyla size sadece fotoğrafları seçmek kalıyor. Fotoğraflarınızı paylaşıma hazır hale getirdikten sonra programın içerisinde bulunan yazıcıyla CD, DVD veya Blu-ray diske yazdırma işlemi yapabilir, e-posta atabilir veya PDF formatında dışarı aktarabilirsiniz.

Ashampoo Photo Commander 9 yardımıyla kusursuz bir fotoğraf arşivi yaratmak isteyen ziyaretçilerimize özel bir sürprizimiz var. Tamindir'i Google+ üzerinden çevrelerine ekleyip, bu yazıyla ilgili yayını +1'leyen 10 kişiye Ashampoo Photo Commander 9 lisansı hediye edeceğiz. Lisans kazanma şansı için hemen Tamindir Google+ sayfasını ziyaret edin.

Kampanyamız 13.01.2012 17:00'da sona erdi. Lisans kazanan Google+ takipçilerimiz;

Mücahit Öztürk
Sümeyra Aksu
Hakan Demiral
Oğuzhan Sarı
Kasım Büyüktaş
Cem Baki
Gökhan Özdemir
Adem Sönmez
Ekrem Gc
İsmail Ceylan

YORUMLAR