Oyun Deneyiminizi İyileştirecek Baldur's Gate 3 Modları

Baldur's Gate 3’ü modlamak mı istiyorsunuz? Bu yazımıza göz atın ve en çok işinize yarayacak Baldur's Gate 3 modlarını keşfedin.

baldurs-gate-3-modlari

Bazı oyunlar modlandıkları zaman daha güzeller. Bazı oyunları oynarken de mod kurmak aklınızın ucundan bile geçmez. Baldur's Gate 3 bu iki kategoriden hangisine giriyor bilmiyoruz ancak Baldur's Gate 3 modları sizler için hazır. Eğer oyun deneyiminizi özelleştirmek istiyorsanız çeşit çeşit Baldur's Gate 3 modları şu an indirilebilir durumda.

2023’ün en dikkat çeken oyunlarından biri olan Baldur's Gate 3’ü eğer siz de modlu olarak oynamak istiyorsanız ancak en iyi Baldur's Gate 3 modlarının hangisi olduğunu bilemiyorsanız doğru yerdesiniz. Aşağıdaki Baldur's Gate 3 modları epey işinize yarayacaktır diye düşünüyoruz.

En İyi Baldur's Gate 3 Modları

  • Tav's Hair Salon
  • Bags Bags Bags
  • Party Limit Begone
  • Achievement Enabler
  • WASD Character Movement
  • Basket Full of Equipment. SFW version
  • UnlockLevelCurve - Level 13-20 I PATCH 2

Baldur’s Gate 3 Hakkında Bilmeniz Gerekenler
OYUN

Baldur’s Gate 3 Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Baldur’s Gate 3 tam sürüm çıkışını yaptı ve gündeme oturdu, kalkmak gibi bir niyeti de yok. Sadece çıkış yaptığı hafta değil, bir ay sonra bile hala Steam’in en çok oynanan oyunlarından biri olmayı başaran Baldur’s Gate 3, popülerleşmeye ve yeni kitlelere ulaşmaya devam ediyor.

Tav's Hair Salon

baldurs-gate-3-modlari1

Oyuna pek çok saç modeli ekleyen bu mod karakter özelleştirmelerine çok önem veren oyuncular için yapılmış. Baldur's Gate 3 esasında saç modelleri bakımından epey zengin bir oyun ancak daha fazlasına kim hayır diyebilir ki?

Bags Bags Bags

baldurs-gate-3-modlari7

Baldur's Gate 3’ün iyi özelliklerini saymakla bitiremeyiz. Oyunun övülecek pek çok noktası var ancak oyunun en büyük kusuru envanter sistemidir desek kimse hayır demez herhalde. Oyundaki envanterinizi en iyi şekilde yönetmek için gerekli olan bu mod sayesinde pek çok çanta ile eşyalarınızı düzenleyebilirsiniz.

Party Limit Begone

baldurs-gate-3-modlari2

Bilindiği üzere Baldur's Gate 3’te partinizdeki karakter sayısı en fazla 4 olabiliyor. Bu mod ile tek kişilik oyunlarda parti limitinizi 16’ya, çoklu oyuncuda ise 8’e çıkarıyor. Eğer tüm oynanabilir karakterleri tek bir parti altında toplamak istiyorsanız aradığınız mod bu olabilir.

Achievement Enabler

baldurs-gate-3-modlari3

Adından da anlaşılabileceği üzere Baldur's Gate 3’te başarım alabilmenizi sağlayan bir mod. Normalde pek çok oyuna mod yüklediğinizde başarım almanız durur. Bu durumu tersine çeviren modlar da elbette mevcut. Bu modu kurarak başarım almaya devam edersiniz. Steam ve GOG platformunda çalışıyor.

WASD Character Movement

baldurs-gate-3-modlari6

Sol tıkla ilerlemek zor mu geliyor? WASD ile ilerlemek isteyenler için bu mod oyunu epey kolaylaştırıyor. Omuz üstü kamerası ve WASD tuşlarını kullanarak oyunun dünyasını keşfetmek size daha kolay geliyorsa bu mod çok işinize yarayacak.

Basket Full of Equipment. SFW version

baldurs-gate-3-modlari5

Baldur's Gate 3’te karakterimizi istediğimiz gibi yaratabiliyoruz ancak istediğimiz gibi giydirmek epey zor. Bu mod sayesinde 800’den fazla eşyaya sahip olabiliyorsunuz ve karakterinizi dilediğiniz gibi giydirebiliyorsunuz. Oyunda transmog gibi bir sistemin olmaması epey üzücü ancak bu mod sayesinde karakterleriniz artık çok daha iyi gözükecek.

UnlockLevelCurve - Level 13-20 I PATCH 2

baldurs-gate-3-modlari4

Oyundaki maksimum ulaşılabilir seviye sınırı 12. Eğer seviye limitini artırmak istiyorsanız bu modu kullanabilirsiniz. Güç fantazilerinizi gerçekleştirmek ve oyun sonunda çok güçlü bir karakter yaratmak istiyorsanız bu modu kurabilirsiniz.

En iyi Baldur's Gate 3 modlarına yer verdiğimiz yazımızın sonuna geldik. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Siz oyunları modlarla mı oynuyorsunuz? Baldur's Gate 3 modlarından favoriniz hangisi? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR