Crusader Kings 3 Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Strateji oyunu sevenlerin favori yapımlarından biri olan Crusader Kings 3’ü Türkçe olarak oynamak istiyorsanız bu yazımıza göz atabilirsiniz.

crusader-kings-3-turkce-yama

Crusader Kings 3, tarihsel gerçekliğe önem veren strateji oyunları seven kişilerin favori oyunlarından biridir. Ülkemizde de çok sevilen yapımlardan biri olan Crusader Kings 3, sahip olduğu topluluklar nedeniyle de oldukça özel bir oyun. Böylesine bir oyunun Türkçe yaması olmaması zaten düşünülemezdi. Eğer siz de Crusader Kings 3’ü Türkçe olarak oynamak isteyenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Crusader Kings 3 Türkçe yama nasıl yüklenir, nasıl indirilir merak ediyorsanız aşağıdaki basit adımları sırasıyla uygulayarak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

En İyi RTS (Strateji) Oyunları
OYUN

En İyi RTS (Strateji) Oyunları

RTS oyunları strateji tutkunlari için en önemli türlerden bir tanesidir. RTS, Real Time Strategy (Gerçek Zamanlı Strateji) kelimelerinin baş harfleri ile oluşturulmuş bir kısaltmadır.

Crusader Kings 3 Türkçe Yama Nasıl İndirilir?

  • Steam Atölyesine girin ve Crusader Kings 3 Türkçe yamasının sayfasına gidin.
  • Alt kısımda bulunan yeşil kutucuk içerisinde yazan “+ Abone Ol” seçeneğine tıklayın.
  • Gerekli olan dosyalar otomatik olarak indirilecek ve yüklenecek.
  • İndirme işlemi bittikten kısa bir süre sonra Crusader Kings 3 Türkçe yama kurulumu tamamlanmış olacak.
  • Crusader Kings 3 Türkçe yamayı kurmak işte bu kadar basit.

Yukarıdaki şekilde oyununuzu Türkçe yapmak için Crusader Kings 3’ün Steam versiyonuna sahip olmanız gerekli.

Crusader Kings 3 Northern Lords İçeriği Duyuruldu
OYUN

Crusader Kings 3 Northern Lords İçeriği Duyuruldu

Ünlü strateji serisi Crusaders Kings'in ilk indirilebilir içeriği duyuruldu. Crusader Kings 3 Northern Lords içeriği ile oyuna Nors teması geliyor.

Crusader Kings 3 Hakkında

Paradox Interactive tarafından geliştirilen ve yayınlanan Crusader Kings 3, Orta Çağ temasına sahip en iyi oyunlardan biri. Tarihsel pek çok figürün yer aldığı bu oyun gerçekçi ve derinlikli bir savaş tecrübesi arayan oyuncular için vazgeçilmezdir.

Crusader Kings 3 sadece savaşlardan ibaret bir oyun değil. Crusader Kings 3’te dikkat etmeniz gereken pek çok parametre bulunmakta. Taht oyunları ve entrikalar da oyunun önemli bir bölümünü oluşturuyor. Örneğin evlendiğiniz kişi sizi aldatabiliyor, çocuklarınız size ihanet edebiliyor. Bunun gibi pek çok ilginç ve sıra dışı olaylar yaşamanız mümkün. “Grand Strategy” türündeki bu oyunu oynayabilmek için epey dikkatli bir oyuncu olmak gerekli. 

Crusader Kings 3 Türkçe yama hakkında paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Siz Crusader Kings 3 oynuyor musunuz? Crusader Kings 3’ün Türkçe yamasını beğendiniz mi? Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR