Counter-Strike 2 (CS 2) Jump Throw Kodu Nedir? Nasıl Çalışır?

Oyuncuların oldukça işine yarayabilecek bir komut olan Counter-Strike 2 (CS 2) jump throw kodu ile aynı anda hem zıplayıp hem de bomba atmanız mümkün.

Tecrübeli oyuncuların sık sık kullandığı, daha iyi oynamak isteyen oyuncuların da mutlaka öğrenmesi ve uygulaması gereken bir komut olan Counter-Strike 2 (CS 2jump throw kodu oldukça basit ve etkili bir komuttur. Rehberimizdeki basit adımları sırasıyla uyguladıktan sonra siz de kolaylıkla jump throw yapabileceksiniz.

Çevrim içi tabanlı popüler FPS oyununda Jump throw yapılabilmesini sağlayan kodları uygulamak için ilk olarak konsol özelliğini aktif hâle getirmeniz gerekiyor. CS 2 konsol açma işlemini gerçekleştirdikten sonra rehberde bulunan kodları konsola yazarak etkin hâle getirebilirsiniz.

CS 2 Jump Throw Kodu Nasıl Girilir?

  • Steam'i açın.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • Counter-Strike 2'ye girin.
  • Konsol özelliğini aktif hâle getirin.
  • Konsolu açın.
  • alias "+jumpaction" "+jump;" yazın.
  • Enter tuşuna basın.
  • alias "+throwaction" "-attack; -attack2" yazın.
  • Enter tuşuna basın.
  • alias "-jumpaction" "-jump" yazın.
  • Enter tuşuna basın.
  • bind v "+jumpaction;+throwaction;" yazın. "v" yerine farklı bir tuş belirleyebilirsiniz.
  • Enter tuşuna basın.

Counter-Strike 2 (CS 2) FPS Artırma Nasıl Yapılır?
OYUN

Counter-Strike 2 (CS 2) FPS Artırma Nasıl Yapılır?

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) için ücretsiz olarak sunulan güncellemenin ardından popüler FPS oyununda kasma ve donma gibi sorunlar ile karşılaşan oyuncular, Counter-Strike 2 (CS 2) FPS artırma yöntemleri neler sorusunun yanıtını merak ediyor.

Kaliteli grafikleri ile dikkat çeken Counter-Strike 2'de jumpthrow yapabilmek konsola yalnızca bazı kodları girmek yeterlidir. Bu kodlar sayesinde popüler çevrim içi oyunda söz konusu işlemi kolayca yapabilirsiniz. Eğer sorun yaşarsanız bu kodları tek satırda girmeyi deneyin.

CS 2 Jump Throw Kodu Çalışmıyor Sorunu Nasıl Çözülür?

Jump throw kodu için atadığınız tuş başka bir tuşla çakışıyor olabilir. Çakışmayan bir tuş atamanız sorunu çözecektir. Çakışan tuşun işlevinin ne olduğunu bilmiyorsanız kodun başına bir satır ekleyerek (unbind “belirlediğini tuş”) yazın.

Eğer her şey düzgün yapıldıysa jump throw’u yanlış kullanıyor olabilirsiniz. Jump throw komutu bir bombayı eline aldığınızda ve pimini çektiğinizde çalışan bir komuttur. Yani sol tıka basılı tutup pimi çektikten sonra ilgili jump throw tuşuna basmalısınız.

Popüler Counter-Strike oyununu yeni oynamaya başlayan bazı oyuncular sadece jump throw tuşuna basarak bu işlemi yapmaya çalışıyor. Önce pimi çekin ardından ilgili tuşa basın.

Counter-Strike 2 (CS 2) Kodları Neler? Konsol Komutları Listesi
OYUN

Counter-Strike 2 (CS 2) Kodları Neler? Konsol Komutları Listesi

Bazı konsol komutlarını kullanarak Counter-Strike 2'yi (CS 2) kişiselleştirebiliyoruz. Bu kişiselleştirmeler bazen tamamen eğlence için bazen de oyunu daha iyi oynamak için yapılabilir.

Rakiplerinizden daha iyi bir Counter-Strike 2 oyuncusu olmak için gerekli olan komutlardan sadece bir tanesi olan jump throw kodu ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Jump throw işlemi ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR