Disney Plus Fiyatı Ne Kadar? Güncel 2024 Ücreti

Disney Plus fiyatı ne kadar sorusunun yanıtını merak eden kişiler için bir rehber hazırladık. İşte 2024 itibarıyla hizmetin güncel ücret listesi!

İlk olarak 2019 yılında hizmet vermeye başlayan dijital yayın platformundaki içerikleri izlemek istiyorsanız Disney plus üyelik fiyatı 2024 itibarıyla ne kadar oldu sorusunun cevabını merak ediyor olabilirsiniz. Peki, söz konusu platformu kullanmak için ne kadar ücret ödemek gerekiyor?

Bu rehberde Disney Plus üyelik ücreti dahil olmak üzere merak edilen birçok soruyu yanıtlayacağız. Platformda aylık ve yıllık olmak üzere iki farklı seçenek mevcut. Ücretlere geçmeden önce Disney Plus'ın neler sunduğuna bakalım.

Disney Plus Nedir?

Walt Disney Company tarafından sunulan Disney Plus bir dijital yayın platformudur. Platformun kütüphanesinde tıpkı Netflix gibi çok sayıda dizi, belgesel ve film yer alıyor. Kütüphanenin büyük bir kısmını Disney, Marvel, National Geograhic, Star Wars ve Marvel içerikleri oluşturuyor.

2019 yılında birçok ülkede kullanıma sunulan Disney+, zaman içerisinde hizmet verdiği ülke sayısını arttırdı. Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, İtalya ve İsviçre dahil olmak üzere çok sayıda ülkede kullanılabilen dijital yayın platformu, 2022 yılının haziran ayında Türkiye’de de hizmet vermeye başladı.

Hizmet verilen ülke sayısı ile beraber içerik sayısında da önemli bir artış yaşandı. Şu anda popüler dijital yayın platformunun içerik kütüphanesinde çok sayıda dizi, film ve belgesel bulunuyor. Peki, Disney Plus Türkiye fiyatı ne kadar?

2024 Yılına Ait Disney Plus Fiyat Listesi

  • Yıllık ücret: 1.349,90 TL
  • Aylık ücret: 134,99 TL

Disney'in 2024'te Vizyona Girecek Filmleri: Marvel, Star Wars ve Daha Fazlası!
Sinema

Disney'in 2024'te Vizyona Girecek Filmleri: Marvel, Star Wars ve Daha Fazlası!

2024 yılında gösterime girecek sinema filmleri arasında Disney Plus’a ait birçok yapım bulunuyor. İzleyicilerin heyecanla beklediği bu yapımları sizin için sıraladık.

Milyonlarca kişi tarafından gün içerisinde yoğun olarak kullanılan dijital yayın hizmetinin kütüphanesinde yer alan içeriklere erişebilmek için abone olmanız gerekiyor. Dolayısıyla Disney Plus kaç TL sorusu, en fazla sorulan sorular arasında yer alıyor. Belirli bir ücret ödeyerek platforma aylık ya da yıllık şeklinde abone olabilirsiniz.

Disney Plus’ın aylık abonelik ücreti 134,99 TL olarak belirlendi. 1.349,90 TL ödeyerek yıllık pakete abone olabilir ve böylelikle 10 ay fiyatına 12 ay boyunca hizmeti kullanabilmeniz mümkün. Disney Plus kaç TL sorusunu yanıtladık. Peki, popüler dijital yayın platformu Disney Plus'a nasıl üye olunur?

Disney Plus'a Nasıl Abone Olunur?

  • Disney Plus'ın sitesini ziyaret edin.
  • Sitedeki kutucuğa e-posta adresinizi yazın.
  • "Devam Et" butonuna basın.
  • Ekranda yer alan talimatları takip edin.

Abone olma işlemi için Disney tarafından sunulan dijital yayın hizmetinin resmi web sitesinde yer alan kutucuğa e-postanızı yazabilir ve ardından "Devam Et" butonuna basabilirsiniz. Bu adımları uyguladıktan sonra Disney+'ın resmi sayfasında yer alan talimatları takip ederek işlemi tamamlayabilirsiniz.

Disney Plus Türkiye'deki En Popüler 10 İçerik

  • Echo
  • Loki
  • The Bear
  • The Mandalorian
  • Star Wars Ahsoka
  • Star Wars: Andor
  • Indiana Jones ve Kader Kadranı
  • The Menu
  • What If...?
  • How I Met Your Mother

Disney Plus dizileri ve filmleri ile kullanıcıların uzun süre boyunca keyifli vakit geçirmesine imkân tanıyor. Platformda bazı içerikler kullanıcıları arasında popüler durumda. Türkiye'deki en popüler içerikler arasında The Mandalorian, Echo, Loki, The Bear, Star Wars Ahsoka ve daha pek çok yapım bulunuyor.

2023 yılında vizyona giren ve 2024 yılında Disney Plus'a eklenen Indiana Jones ve Kader Kadranı da oldukça popüler durumda. 6,6 IMDb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini James Mangold üstlendi. Aksiyon, macera ve bilim kurgu türlerindeki yapım 2 saat 37 dakika uzunluğunda.

Sıkça Sorulan Sorular

Disney Plus aboneliği ile ilgili merak edilen soruları cevaplayacağız.

Disney Plus Aylık Ne Kadar?

Gün içerisinde çok sayıda kişi tarafından kullanılan dijital yayın platformu Disney Plus'ın aylık abonelik ücreti 134,99 TL'dir. Bu ücreti ödeyerek platformun kütüphanesinde bulunan içeriklere erişebilir ve istediğiniz zaman istediğiniz içeriği izleyebilirsiniz.

Disney Plus Tek Kişilik mi?

Disney+'ta tek üyelik ile aynı anda 4 farklı ekranda içerik izleme desteği yer alıyor. Dijital yayın hizmetinde ayrıca 7 farklı profil açılabiliyor. Platform, tek hesap üzerinden 10 cihaza sınırsız indirme imkânı da sunuyor.

Disney Plus İlk Ay Ücretsiz mi?

Dünyanın en popüler hizmetlerinden biri olan Disney+'ta ücretsiz deneme sürümü bulunmuyor. Bu sebepten ötürü platformu kullanabilmek için ister aylık isterseniz yıllık ücret ödeyerek abonelik işlemini gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Disney Plus Filmleri - 2024
Sinema

Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Disney Plus Filmleri - 2024

Başarılı içerikleriyle sosyal medyada adından söz ettiren dijital yayın platformunda birbirinden kaliteli dizi, film ve belgeseller yer alıyor.

Bu yazıda Disney+ abonelik ücreti dahil olmak üzere birçok soruyu yanıtladık. Siz, Disney Plus Türkiye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR