Hava Temizleme Sistemine Sahip Kulaklık: Dyson Zone Özellikleri ve Fiyatı

Bu yazıda Dyson Zone kulaklık özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte Dyson'ın hava temizleyebilen kablosuz kulaklığı!

Dyson Zone kulaklık özellikleri ve tasarımıyla ön plana çıkıyor. Peki, hava temizleme sitemi sayesinde diğer kulaklıklardan sıyrılmayı başaran Dyson Zone neler sunuyor? Bu rehberde söz konusu ürüne ilişkin merak edilen soruları cevaplayacağız

Dyson kablosuz süpürge, kablolu süpürge ve saç şekillendirici gibi ürünlerin yanı sıra havayı temizleyen kulaklık modeli geliştirdi. Geliştirilen kulaklık üst düzey bir ses deneyimi sunarken aynı zamanda temiz hava solunabilmesini sağlıyor.

Dyson Zone Kulaklık Özellikleri

  • Gelişmiş aktif gürültü engelleme
  • 40 mm, 16 ohm neodim hoparlör sürücüsü
  • 50 saate kadar kullanım
  • Otomatik kapatma ve açma sensörleri
  • Temassız vizör ile temiz hava soluma
  • Dokunmatik ve sesli kontrol sistemi
  • Konuşma modu

En iyi gürültü önleyici kulaklıklar arasında yerini almaya hazırlanan Dyson Zone'da sekiz adet aktif gürültü engelleyici mikrofon bulunuyor. Bu mikrofonlar, çevredeki gürültüyü saniyede 384 bin kez izleyerek arka plan gürültüsünü önlüyor.

Aktif gürültü engelleme teknolojisine akıllı sinyal işleme özelliği eşlik ediyor. Ses kalitesinin bozulmasını azaltan bu özellik, gerçekçi ve detaylı bir ses deneyimi sağlıyor. Özel olarak geliştirilen 40 mm, 16 ohm neodim hoparlör sürücüsü, kullanıcılara geniş frekans aralığı sunuyor.

Kulaklığa takılabilen bir hava temizleme aparatı da mevcut. Manyetik olarak takılabilen aparat, yüze temas etmeden, buruna ve ağıza sürekli olarak temiz hava akışı veriyor. MyDyson uygulaması üzerinden kulaklığın şarjına, hava kirliliğine, ses ayarlarına ve dahasına erişilebiliyor.

Dyson Zone aktif gürültü engelleme açıkken 50 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Aktif gürültü engelleme aktifken hava temizleme aparatı etkinleştirildiğinde ise 4 saate kadar kullanım elde ediliyor. Kulaklıkta yer alan otomatik açma ve kapatma sensörleri ise enerji tasarrufu sağlıyor.

Dyson Zone Kulaklık Fiyatı

"Parlak mavi" ve "prusya mavisi" olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunan Dyson Zone isimli hava temizleyen kablosuz kulaklık modeli için 21 bin 999 TL fiyat etiketi belirlendi.

Tüm Dyson Hava Temizleyici Modelleri ve Fiyatları - 2024
Yaşam

Tüm Dyson Hava Temizleyici Modelleri ve Fiyatları - 2024

Dyson hava temizleyicileri, iç mekanlardaki havayı filtreleyip kaliteli ve sağlıklı hale gelmesini sağlıyor. Bu hava temizleyiciler; okul, ev, ofis gibi birçok kapalı alanda kullanılmaktadır.

Bu yazıda hava temizleme sistemini içeren Dyson Zone kulaklık modelinin fiyatı ve işlevleri ile ilgili merak edilen soruları cevapladık. Söz konusu ürün ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR