En İyi Robot Süpürge Modelleri ve Fiyatları - 2024

Son zamanların popüler teknolojik ev aletlerinin başında robot süpürgeler geliyor. Peki, en iyi ve en uygun fiyatlı robot süpürge modelleri hangileri?

Robot süpürge modelleri, çalışma hayatının yoğunluğu başta olmak üzere çeşitli sebeplerden dolayı ev temizliğinin aksamamasını sağlıyor. Çeşitli teknolojilerle donatılan akıllı ürünler, kullanıcıların isteği doğrultusunda odaları çok pratik bir şekilde temizleyebiliyor.

Günümüzde hayatı kolaylaştıracak teknolojik ürünler denildiğinde akla ilk olarak robot süpürgeler geliyor. Şu anda piyasada çok fazla sayıda söz konusu ürün olduğu için hangisinin daha başarılı olduğu merak ediliyor. Peki, en iyi robot süpürge hangisi? Eğer bu sorunun yanıtını merak ediyorsanız aşağıda yer alan listeleye göz atabilirsiniz. 

En İyi Robot Süpürge Modelleri ve Fiyatları

  • iRobot Roomba i7+ Akıllı Robot Süpürge: 17.500 TL civarında
  • Roidmi Eve Plus Akıllı Çöp İstasyonlu Robot Süpürge: 18.999 TL civarında
  • Philips HomeRun 7000 Serisi XU7000/02: 20.699 TL civarında
  • Roborock S6 Maxv Aı Dual Mop Robot Süpürge: 24.000 TL civarında
  • Fakir Robert RS 780 Plus: 30.190 TL civarında
  • Xiaomi Robot Vacuum S10T: 20.700 TL civarında
  • Roborock S8 Pro Ultra: 43.899 TL civarında

Robot Süpürge Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Yaşam

Robot Süpürge Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Robot süpürgeler, yaşam alanlarının temizliğinde etkin rol oynuyor. Zeminleri kolayca süpürerek kişiye zaman açısından büyük avantaj sağlıyor.

2024 yılında satın alınabilecek en iyi robot süpürgeler listesinde yer alan modellerin özelliklerine aşağıdan bakabilirsiniz.

iRobot Roomba i7+ Akıllı Robot Süpürge

iRobot Roomba i7+ isimli akıllı robot süpürge, sahip olduğu özellikler ile ön plana çıkıyor. iAdapt 3.0 navigasyonu destekleyen üründe Otomatik Kir boşaltma Sistemi mevcut. Odaları bölgelere ayırabilir, isimlendirebilir ve her birini temizlemek için program belirleyebilirsiniz.

Pili azaldığında şarj istasyonuna gidip şarj olan robot süpürge, işlem tamamlandıktan sonra odaları temizlemeye devam ediyor. Üründe ayrıca döner yan fırça da yer alıyor. Bu, ulaşılması zor kısımların da temizlenebilmesini sağlıyor. iRobot HOME uygulamasından cihaz ile ilgili çeşitli ayarlamalar yapabilmeniz mümkün.

Ürünü daha detaylı incelemek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Roidmi Eve Plus Akıllı Çöp İstasyonlu Robot Süpürge

Roidmi Eve Plus; akıllı toz boşaltma üniteli şekilde dizayn edilmiştir. 2700Pa vakum gücü 5200 mAh bataryalı tasarlanmıştır. 9.8 cm yükseklikte geliştirilen bu robot süpürge; haritalandırma ve 4. nesil lazer sistemi hassas tarama işlemlerini başarılı şekilde gerçekleştiriyor.

Roidmi Eve Plus Robot süpürgede derinlik algılama özelliği var. Bu sayede merdiven vb. yüksek yerleri hemen algılayıp düşmekten kurtuluyor. Aynı zamanda bulunduğu zemine göre otomatik olarak vakum gücünü kolayca ayarlıyor.

Philips HomeRun 7000 Serisi XU7000/02

5000 Pa emiş gücüne sahip olan Philips HomeRun 7000 Serisi XU7000/02, oyuncak ya da ayakkabı gibi küçük nesneleri algılıyor. Bu sayede bu tarz nesnelere çarpmadan temizliğe devam edebiliyor. 5200 mAh batarya kapasitesinin yer aldığı robot, sadece süpürmeye kıyasla daha fazla ince tozu temizleyebiliyor.

Roborock S6 Maxv Aı Dual Mop Robot Süpürge

En iyi robot süpürge modelleri ve fiyatları araştırması kapsamında listemize Roborock S6 Maxv Aı Dual Mop cihazını ekleyebiliriz. 2500Pa emiş gücü olan cihaz, 5200 mAh pil kapasiteli olarak üretilmiştir. 250 metre kare alanı temizleyebiliyor. Çift kameralı şekilde dizayn edilmiştir. En ufak tozu dahi algılayarak hemen temizliyor.

Fakir Robert RS 780 Plus

Titreşimli mop özelliği sayesinde daha etkili ve yüksek performanslı temizlik yapabilen Fakir Robert RS 780 Plus, 4000 PA emiş gücüne sahip. 4 farklı emiş ve 3 farklı silme ayarı sunan cihazda akıllı lazer navigasyon sistemi bulunuyor.

Çoklu haritalama özelliğini içeren robot halı üzerindeyken vakum gücünü otomatik artırabiliyor. Fakir tarafından piyasaya sürülen robot süpürgede 5.200 mAh batarya kapasitesi bulunuyor. 150 dakikaya kadar çalışma süresi sunan cihazın şarj süresi 4-5 saat civarında.

Xiaomi Robot Vacuum S10T

Xiaomi Robot Vacuum S10T modelinde süper, turbo ve standart olmak üzere üç farklı mod bulunuyor. Süper mod 8000 Pa, turbo mod 4000 Pa, standart mod ise 2000 Pa emiş gücünde çalışıyor. LDS lazer navigasyon sisteminin yer aldığı cihazda 5.200 mAh batarya kapasitesi mevcut.

Roborock S8 Pro Ultra

Reaktif 3D engellerden kaçınma ve PreciSense LiDAR yön bulma sistemine sahip olan Roborock S8 Pro Ultra'da VibraRise 2.0 paspaslama sistemi de mevcut. 6.000 Pa emiş gücüyle dikkat çeken cihaz 3D haritalama ve çok katlı haritalama özelliklerini de içeriyor.

Uygun Fiyatlı Robot Süpürge Modelleri - 2024

  • Xiaomi Mi Robot Vakumlu Mop 2 Pro: 13.899 TL
  • Homend Alex Laser 1281H: 8.949 TL civarında.
  • Bissell 2601N EV675: 8.834 TL civarında.
  • Arçelik Imperium Robo RS 3221: 9.999 TL
  • Dreame Vacuum Mop F9: 7.465 TL civarında
  • Viomi V3 Vacuum Cleaner: 10.999 TL civarında
  • Yui S7 Plus: 15.999 TL civarında
  • Tefal X- Plorer Seriee 75 Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge: 13.799 TL civarında

Pratik Temizlik İçin Tercih Edilebilecek En Kullanışlı Dikey Süpürgeler
Yaşam

Pratik Temizlik İçin Tercih Edilebilecek En Kullanışlı Dikey Süpürgeler

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte günlük hayatta kullandığımız elektrikli ev aletleri adeta evrime uğruyor. Daha kısa zamanda daha etkili bir performansla temizlik işini pratik bir şekilde halletmenizi sağlayan dikey süpürgeler, en sevilen çağdaş elektrikli ev aletleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.

2024 yılında satın alınabilecek uygun fiyatlı robot süpürge modelleri listesinde yer alan ürünlerin detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Xiaomi Mİ Robot Vakumlu Mop 2 Pro

Xiaomi Mi Robot Vakumlu Mop 2 Pro, yüksek frekanslı sonik titreşimli paspaslı şekilde tasarlanmıştır. Robot süpürge, klasik tasarımıyla dikkat çekiyor. Yeni nesil LDS lazer navigasyonlu tasarlanmıştır. Bu özelliği sayesinde gece çok karanlıkta dahi temizlik yapabilirsiniz.

En sert kirleri dahi temizleyebilecek şekilde üretiliyor. Birden çok haritalandırma yapabiliyor. 3000Pa yüksek emiş gücüne ve 5200 mAh hacimli pile sahiptir. 150 metrekareden daha büyük evleri hızlı ve etkili şekilde temizliyor.

Homend Alex Laser 1281H

3 farklı emiş modundan oluşan HOMEND Alex Laser, 600 ml toz haznesinden oluşuyor. Yüksek sensörleri ve 3 farklı damlatma modlu olarak üretilmiştir. Maksimum performansa a sahip olan HOMEND Alex Laser, çift taraflı fırçadan oluşmuştur. Çoklu haritalama özelliği vardır. 400 ml su hazneli şekilde tasarlanmıştır. Aynı zamanda 600 ml’de toz haznesi bulunuyor.

Bissell 2601N EV675

İki kenar fırçaya ve bir döner rulo fırçaya sahip olan Bissell 2601N EV675, 50 db ses seviyesinde çalışıyor. 3 kilogram ağırlığındaki robotta 0,4L hazne kapasitesi mevcut. Yükseklik sensörü, zamanlı temizlik ve uzaktan kumanda edebilme gibi işlevler içeren ürünün 100 dakika boyunca çalıştığı belirtiliyor.

Arçelik Imperium Robo RS 3221

3200 mAh batarya kapasitesine sahip olan Arçelik Imperium Robo RS 3221 isimli robotta yükseklik algılama sensörü, temizlik geçmişini görüntüleme, rahatsız etme modu ve paspas özelliği gibi işlevler bulunuyor. 4-5 saatte şarj olabilen üründe 2700 Pa emiş gucu mevcut. Wi-Fi bağlantısını destekleyen süpürgede 0,4 L toz haznesi kapasitesi yer alıyor.

Dreame Vacuum Mop F9

2.500 Pa emiş gücüne sahip olan Dreame Vacuum Mop F9 çeşitli temizlik modlarını içeriyor. 600 ml toz haznesi, 200 ml su haznesinin yer aldığı cihazda sanal duvar özelliği bulunuyor. Bu özellik sayesinde sınırlandırılmış alan oluşturulabiliyor.

Viomi V3 Vacuum Cleaner

4.900 mAh batarya kapasitesinin yer aldığı Viomi V3 Vacuum Cleaner 2.600 Pa emiş gücüne sahip. LDS lazer navigasyon teknolojisnii destekleyen robotta üç farklı çalışma modu mevcut. Cihazda ayrıca AI dinamik yol algoritması da bulunuyor.

Yui S7 Plus

NoMopZone özelliğine sahip olan Yui S7 Plus, mop aparatı takılıyken halı gibi yumuşak zeminleri ayırt edebiliyor. Dört farklı harita oluşturup kaydetme imkânı sunan robotta 300 ml kapasiteli su haznesi mevcut. Üç katmanlı filtreleme içeren cihazda 5.200 mAh batarya kapasitesi ve 3.000 Pa emiş gücüne sahip.

Tefal X- Plorer Serie 75 Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge

Tefal X- Plorer Serie 75 Mop; evcil hayvanı olanlar için çok kullanışlıdır. Akıllı navigasyon ve 4 farklı temizlik mod özelliğiyle geliştirilmiştir. 4 temizlik modu; nokta, oda, yasaklı bölge ve bölgeden oluşuyor. Gelişmiş lazer teknolojisi sayesinde haritalandırmayı başarılı şekilde yapıyor. Ulaşılması en zor kısımlara dahi ulaşıp temizliyor.

Bu yazıda en iyi robot süpürge modelleri ve fiyatları listesi hazırladık. Tüm robot süpürge modellerinin fiyat listesine tüm detaylarıyla buradan ulaşabilir ve inceleyebilirsiniz.

Her Gün Kullandığınız Eşyaların Şaşırtan İşlevleri
İNTERNET

Her Gün Kullandığınız Eşyaların Şaşırtan İşlevleri

Her gün kullandığınız eşyaların gizli özellikleri neler hiç merak ettiniz mi? Günlük yaşamda kullanılan bazı eşyalar şaşırtan özelliklere sahiptir.

Peki, sizce en başarılı robot süpürge hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR