F1 2020 Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Hız tutkunlarının favori oyunu olan F1 2020’yi Türkçe yama ile oynamak istiyorsanız bu yazımıza göz atabilirsiniz.

f1-2020-turkce-yama

Hem ülkemizde hem de globalde her geçen gün daha da popülerleşen F1 konuşulmaya ve tartışılmaya devam ediyor. Böylesi bir sporun oyunu olmaz mı? Elbette var. En iyi simülasyon oyunlarından biri ola F1 2020 bu spora gönül vermiş herkesin ilgisini çekebilecek türden bir oyun.

Android İçin En İyi Yarış Oyunları
MOBİL

Android İçin En İyi Yarış Oyunları

Yarış oyunları, bilgisayarlardan bile önce, atariler çıktığından beri hayatımızda olan oyun kategorilerinden bir tanesi. Atarilerimizde oynadığımız F-1 Race oyununu hatırlamayan yoktur sanırım.

F1 2020 özünde bir oyundan daha çok bir simülasyon olduğundan ötürü türe hakim olmayan kişiler için biraz karışık olabiliyor. Oyunu en iyi şekilde anlamak için F1 2020 Türkçe yama kurmak isteyebilirsiniz. Böylelikle oyunu daha hızlı bir şekilde öğrenebilir ve rakiplerinize fark atabilirsiniz. Aşağıdaki basit adımları takip ederek siz de F1 2020 Türkçe yama kurabilirsiniz.

2024 Yılının En İyi Yarış Oyunları (PC)
OYUN

2024 Yılının En İyi Yarış Oyunları (PC)

Bilgisayar platformu için geliştirilen çok sayıda yarış oyunu bulunuyor. İster Dirt Rally 2.0 oyununda çamurlu pistlerde mücadele edebilir ister Forza Horizon 5'te açık dünya yarış oyununun tadını çıkarabilisiniz.

F1 2020 Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

  • F1 2020 Türkçe yama anonymousceviri.com tarafından yapılmış.
  • F1 2020’nin Türkçe yaması ücretli bir şekilde sunuluyor.
  • anonymousceviri.com’un rehberini okuyarak konu ile alakalı detaylı bilgi alabilir ve istemcilerini indirerek F1 2020’yi hızlı bir şekilde Türkçe yapabilirsiniz.

Sanal Gerçeklik İle Yarış Oyunu Oynamak Böyle Bir Şey
OYUN

Sanal Gerçeklik İle Yarış Oyunu Oynamak Böyle Bir Şey

Eğer yarış oyunlarında yeni bir boyuta geçmek istiyorsanız bu video hoşunuza gidecektir. Geçtiğimiz sene çıkış yapmış olan Project Cars adlı yarış oyunu sanal gerçeklik sisteminden faydalanacak ilk yarış oyunlarından biri olacak.

F1 2020 Hakkında

Codemasters tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan F1 2020, F1 hayranlarının favori oyunlarından bir tanesi. Hızı ve rekabeti iliklerinize kadar hissedeceğiniz bu oyun diğer araba yarışı oyunlarından oldukça farklı bir yapım. Simülasyon yönü ağır basan bu oyunda aracınızı dilediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz. Usta bir yarışçı olmak için yeteneklerinizi sürekli geliştirmeniz gereken bu yapım uzun soluklu bir oyun deneyimi vadediyor.

F1 2020’nin diğer F1 oyunlarından en büyük farkı My Team moduna sahip olmasıdır. Kendi takımınızı kurup yönettiğiniz bu oyun modunda farklı bi F1 tecrübesi sizi bekliyor. F1 2020, F1 serisinin önceki ve hatta sonraki oyunlarından bile daha çok beğenildi. Dilerseniz tek başınıza dilerseniz de çevrimiçi PvP modu ile doyasıya yarışabilirsiniz.

F1 2020 Türkçe yama hakkında paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki F1 tutkunlarının işine yarayacak bir içerik olmuştur. Siz F1 izlemeyi seviyor musunuz? F1 2020 Türkçe yama nasıl olmuş? Yorumlarda bizimle paylaşın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR