Facebook Messenger Birden Fazla Kişiyle Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır?

Facebook Messenger'da birden fazla kişi ile görüntülü konuşma nasıl yapılır? Bu yazıda grup görüntülü görüşme için uygulamanız gereken adımları açıkladık.

Facebook Messenger, birden fazla kişi ile görüntülü konuşma yapılabilmesine imkân tanıyor. Hesabınızda ekli olan kişilerle görüntülü olarak görüşebilmek için bazı adımları sırasıyla uygulamanız gerekiyor. Bu yazıda çoğu Facebook kullanıcısı tarafından merak edilen soruyu yanıtlayacağız.

Ailenizle, dostlarınızla, iş arkadaşlarınızla ya da müşterilerinizle toplu bir görüşme yaparken tercih edebileceğiniz pek çok platform bulunuyor. Bunların arasında öne çıkanlardan birisi ise hiç şüphesiz Facebook Messenger'dır. Peki, Facebook Messenger ile grup görüntülü görüşme nasıl yapılır?

Facebook Messenger'da Birden Fazla Kişiyle Görüntülü Konuşma Adımları

  • Facebook Messenger'ı açın.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • Sağ üst köşedeki kalem simgesine basın.
  • "Start a new call" yazısına dokunun.
  • Görüntülü görüşme yapmak istediğiniz kullanıcıları seçin.
  • "Start Call" butonuna basın.

Facebook Messenger ile görüntülü arama başlatmadan önce uygulamayı akıllı telefonunuza ya da tabletinize indirmeniz gerekiyor. Bunu yapmak için hemen yukarıda yer alan "İndir" tuşuna basabilirsiniz. Bu adımı uyguladıktan sonra yeni bir sayfa açılacak. Açılan sayfa üzerinden tekrar "İndir" butonuna basarak indirme işlemini başlatabilirsiniz.

Uygulamayı indirdikten sonra menüden Messenger uygulamasına giriş yapabilirsiniz. Bunun ardından gelen ekrana varsa kullanıcı bilgilerinizi girmeniz gerekiyor. Daha sonra hemen altta yer alan Giriş Yap alanına basmanız yeterli olacaktır.

Eğer uygulamayı daha öncesinde kullanmadıysanız ya da bu konu hakkında herhangi bir fikriniz yoksa Yeni Hesap Oluştur tuşuna tıklayarak bilgilerinizi girin ve yeni bir hesap oluşturun. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra Facebook kullanan arkadaşlarınızla, aile üyelerinizle ya da iş arkadaşlarınızla görüşme yapabilirsiniz.

Söz konusu aktivite için ilk olarak sohbet pencerelerinin yer aldığı sayfanın sağ üst köşesinde konumlanan kalem simgesine dokunun. Açılan sayfada iki farklı seçenek karşınıza çıkacak. Eğer bir grup sohbeti oluşturduktan sonra görüntülü görüşme gerçekleştirmek istiyorsanız "Create a new group" seçeneğini seçmeniz gerekiyor.

Grup sohbeti oluşturmadan birden fazla kişiyle görüntülü arama yapmak istiyorsanız "Start a new call" butonuna basmalısınız. Bu seçenek, herhangi bir grup sohbeti oluşturmadan direkt olarak kişi listesini açacaktır. Açılan kişi listesi üzerinden görüntülü görüşmek istediğiniz kişileri seçin.

Eğer listeden kullanıcıları bulmakta zorlanıyorsanız sayfanın üst kısmında konumlanan arama kutucuğunu kullanabilirsiniz. Bu işlev, kullanıcıları kolayca bulabilmenize yardım edecektir. Görüntülü görüşmek istediğiniz kişileri seçtikten sonra "Start Call" butonuna basın.

Söz konusu adımı uygulamanız hâlinde karşı tarafa görüntülü görüşme için bildirim gidecektir. O kişiler de kabul ettiği takdirde kısa süre içerisinde görüntülü görüşme başlayacaktır.

Facebook Messenger Gizli Mesajlar Nasıl Görüntülenir?
NASIL YAPILIR

Facebook Messenger Gizli Mesajlar Nasıl Görüntülenir?

Dünyanın en büyük sosyal medya platformu olan Facebook bünyesinde kendi anlık mesajlaşma servisi Messenger'ı da barındırıyor.

Bu yazıda Facebook Messenger'da grup görüntülü konuşma işleminin nasıl yapılacağını açıkladık. Hazırladığımız rehberde yer alan adımları uygulayarak söz konusu aktiviteyi gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca popüler sosyal medya platformunda arama geçmişinizi temizlemek istiyorsanız Facebook arama geçmişi silme nasıl yapılır sorusunu yanıtladığımız yazıya göz atabilirsiniz.

YORUMLAR