Fallout 4 PC Hileleri

Bethesda'nın yeni oyunu Fallout 4 hilelerini keşfederek oyunu daha eğlenceli hale getirip ölümsüz olabilirsiniz.

Fallout 4 PC Hileleri

Her oyunuyla oyuncuları bir başka heyecanlandırmayı başaran Bethesda'nın en son oyunu Fallout 4 için de hileler açığa çıktı. Eğer PC'niz üzerinde Fallout 4 oynuyorsanız işinize yarayacak bazı şifreleri sizlerle paylaşarak, dileyen oyuncuların bu şifreler ile oynamasını sağlamak istedik.

Elbette şifreli oyun oynama karşıtı pek çok oyuncu da var fakat zaman zaman eğlence amaçlı şifreler kullanarak kendinizi kaptırdığınız bu tür oyunlarda farklı heyecanlar da yaşayabiliyorsunuz.

9 Kasım'da oyuncularla buluşan Fallout 4 PC versiyonu, The Elder Scrolls V: Skyrim oyun motoru ile çalıştığı için oyun yer alan şifreler bizleri hiç şaşırtmadı. Lafı daha da uzatmadan sizlerle Fallout 4 PC versiyonu şifrelerini mini bir liste şeklinde paylaşalım.

Fallout 4 PC Şifreleri

Oyundaki şifreleri girebilmek için tek yapmanız gereken ~ sembolünü yapmak ve yanına aşağıdaki şifrelerden bir tanesini herhangi bir boşluk bırakmadan yazmak.

  • tgm: Oyuncuların kulağına yatkın olan god mode'u aktif eden şifre. Bu komutu girdikten sonra oyundaki hiç bir yaratık karşınızda duramaz ve sizi yaralayamaz.
  • killall: Yine oyuncuların aşina olduğu killall komutu da girildiği anda karakterinizin yakınındaki tüm yaratıkları öldürmenizi sağlıyor. Zor zamanlarda kullanarak avantaj sağlayabileceğiniz minik bir şifre olabileceği gibi sürekli kullanıldığında oyun zevkinizi de yok edebilir.
  • resethealth: NPC'lerin canlarını dolduran şifre.
  • player.resethealth: Ana karakterin canını dolduran komutumuz.
  • TAI: Toggle Artificial Intelligence'nin kısaltılışı olan bu komut oyunu yapay zekasına müdahale ediyor.
  • unlock: İmleç ile seçili olan her şeyin kilidini açmanızı sağlar.
  • tcl: Online oyunlarda en çok sevilen duvardan geçme özelliğini aktif eden şifremiz.

Eğer yukarıda da belirttiğim gibi minik avantajlar sağlamak ya da zaman zaman oyuna eğlence katmak ve farklı açıdan bakmak istiyorsanız şifreleri deneyerek deneyim yaşayabilirsiniz. Skyrim'de girilen şifreler oyunda elde edeceğiniz başarımlara bir etki etmiyordu fakat Fallout 4'de aynı şeyin garantisi olmadığı için şifreleri girdikten sonra başarımların kilidini açamıyor olabilirsiniz.

Fallout 4 İndir

YORUMLAR