Google Pixel Buds Pro Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde Google Pixel Buds Pro özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Google tarafından üretilen kablosuz kulaklık!

Kablosuz kulaklık modeli Google Pixel Buds Pro, özellikleri ve şık tasarımıyla öne çıkıyor. Bu rehberde mavi ve porselen dahil olmak üzere toplamda 6 farklı renk seçeneği sunan kablosuz kulaklığa dair merak edilen bazı soruları yanıtlayacağız.

Google Pixel Buds Pro Özellikleri

  • Ağırlık: Tek kulaklık 6,2 gram, şarj kutusu 62,4 gram
  • Aktif Gürültü Engelleme: Var
  • Bluetooth: 5.0
  • Mikrofon: 3 adet
  • Sürücü: 11 mm dinamik sürücü
  • Pil Ömrü: Aktif gürültü engelleme kapalıyken 1 saate kadar, şarj kutusuyla beraber toplam 31 saate kadar
  • Kulaklık Boyutu: 22,33 x 22,03 x 23,72 mm
  • Şarj Kutusu Boyutu: 25 x 50 x 63,2 mm

Google Pixel Buds Pro, IPX4 sertifikasına sahip. Kulaklığın şarj kutusunun suya dayanıklılık derecesiyse IPX2’dir. Kulaklık; Qi ve USB-C kablosuz şarjı desteklemektedir. Aynı anda birden çok cihazla eşleştirilebilen kulaklık, Bluetooth 5.0 bağlantısına sahiptir.

Bluetooth süper geniş bantla düşük gecikmeli oyun modu şeklinde birçok güncellemeyle kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Düşük Gecikmeli Oyun Modu, oyun esnasında seslerin senkronize şekilde karşıya iletilmesini sağlıyor. Bluetooth süper geniş bantsa kablosuz ses sıkışmasını engelliyor.

Kulaklığın işitme monitörü, dinlenilen içeriklerin yüksekliğini görsel göstergeyle sunmaktadır. Canlı desibel ölçümü hakkında bilgi vermektedir. İşitme sağlığı monitörü, uzun vadede işitme sağlığını korur.

Google Pixel Buds Özellikleri ve Fiyatı
TEKNOLOJİ

Google Pixel Buds Özellikleri ve Fiyatı

Google Pixel Buds, “Google Asistan” desteği ile çalışıyor. “Hey Google” komutu üzerinden hemen asistan ile bağlantı kurulabiliyor.

Aynı zamanda Google Pixel Buds Pro, kullanıcılarının kulağına kolayca uyum sağlayacak “Silent Seeal” özelliğinden oluşuyor. Bu özellikle kulaklık kullanıcılarının kulağına uyum sağlayıp gürültüyü engelliyor. Kulaklıkta Google’ın tasarladığı algoritmaların çalışmasını sağlayan 6 çekirdekli ses çipinden oluşuyor.

Google Pixel Buds Pro, “şeffaf mod özellikli olarak tasarlamıştır. Şeffaf mod özelliğiyle çevrede olup bitenler daha net duyulur. Aktif gürültü engelleme özelliği kapalı konumdayken 11 saate kadar pil örmü sunuyor. Özellik açık konumdaysa 7 saate kadar çalışıyor.

Şarj kutusuyla beraber toplamda aktif gürültü engelleme özelliği kapalıyken 31 saate kadar, söz konusu özellik açıkken 20 saate kadar pil ömrü sunuyor.

Google Pixel 8 Serisi Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Google Pixel 8 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'dan oluşan Google Pixel 8 serisinin özellikleri, çoğu kişi tarafından oldukça merak ediliyordu.

Google Pixel Buds Pro Fiyatı

Google Pixel Buds Pro isimli kablosuz kulaklık modeli 199 dolar fiyat etiketine sahip.

Google Pixel Watch 2 Özellikleri ve Fiyatı
TEKNOLOJİ

Google Pixel Watch 2 Özellikleri ve Fiyatı

4 Ekim 2023 tarihinde yapılan etkinlik esnasında tanıtılan Google Pixel Watch 2, özellikleri ile öne çıkıyor. Peki, Android Wear OS 4 işletim sistemiyle beraber gelen yeni akıllı saat modeli donanım ve tasarım konularında neler sunuyor? Google Pixel Watch 2 Özellikleri Ekran Boyutu: 1.

Bu rehberde Google Pixel Buds Pro donanımı ve ücreti hakkında merak edilen soruları yanıtladık. Söz konusu kablosuz kulaklık modeli ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR