Hem Performanslı Hem Şık: Toshiba Satellite P855-32F

Toshiba Satellite P855-32F hem sahip olduğu performans hem de şık tasarımı ile kullanıcıların ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayabilecek ürünlerden bir tanesi.

Hem Performanslı Hem Şık: Toshiba Satellite P855-32F

Son yıllarda mobil cihazlarda yaşanan ürün bolluğu her ne kadar laptopların tahtının sallandığına dair spekülasyonlar doğurmuş olsa da ihtiyaçlar nedeniyle dizüstü bilgisayarların ortadan kaldırılması pek o kadar da kolay olmayacak gibi görünüyor.

Laptoplara hala devam eden bu yoğun ilgi kullanıcıların her zaman en iyi modellere en uygun fiyatlarla erişmeye çalışmalarını da beraberinde getiriyor. Kolay taşınabilir olmasının yanında farklı ihtiyaçları olan kullanıcılar için performanslı, iyi bir görüntü kalitesi sunan ve şık olması gereken laptopları üreten firmalardan bir tanesi de ülkemizde yüksek tercih edilme oranıyla Toshiba.

Satellite P855-32F’de Bizi Nasıl bir Performans Bekliyor?

En son ürünü Toshiba Satellite P855-32F ile kullanıcıların bu beklentilerini yüksek oranda karşılayabilen Toshiba, bu modelini Turbo Boost 2.0 teknolojili 3. nesil Intel Core i7-3630QM işlemci ile donatmış durumda ve standart kullanımda 2.40 Ghz güç sunan cihaz gerekli durumlarda Turbo özelliğini kullanarak 3.40 Ghz hıza rahatlıkla ulaşabiliyor.

Yüksek performansın sadece işlemci gücü ile değil ekran kartı ve bellek ile de desteklendiğini düşünürsek ürünün sahip olduğu CUDA Teknolojisini destekleyen NVIDIA GeForce GT 640M 2GB paylaşımsız grafik kartı hem standart kullanıcılar hem de oyuncular tarafından oldukça beğenilecektir. Giderek daha fazla bellek (RAM) ihtiyacı duyan program ve uygulamalar için Toshiba Satellite P855-32F’e eklenmiş olan 16 GB DDR3 bellek ihtiyaçların da ötesinde bir donanım diyebiliriz. Bu açıdan bakıldığında ürün uzun yıllar idare edecek kapasitede.

Yeni Toshiba’da Hybrid HDD de Mevcut

Yüksek işlemci, ekran kartı ve belleğin performansının pek çok laptopta harddisk tarafından sınırlandığını düşünürsek Toshiba Satellite P855-32F’ın barındırdığı 1 TB SATA/8 GB SSD Hybrid harddiskin depolama ihtiyaçları için klasik SATA kısmını, acil performans ihtiyaçları için de SSD kısmını kullanması harddisk kaynaklı performans problemlerinin de önüne geçebilmektedir. Ayrıca düşük enerji tüketimine sahip olan SSD disklerin performans ile ekonomiyi bir araya getirdiğini görebilirsiniz.

Toshiba Şık Tasarım ve Fonksiyonel Özelliklerle Dolu

Toshiba Satellite P855-32F sadece performansa yönelik bir laptop olarak dizayn edilmemiş. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan cihaz kolay soğuması için alüminyumdan hazırlanmış ve böylece laptoplarında ısınma problemlerinden şikayet edenler için uygun bir ürün haline gelmiş. 

Gözlüksüz olarak 3D görüntü izleyebilme, kaliteli ses sistemi, oyuncular ve gece çalışanlar için ışıklandırılmış klavye gibi pek çok laptopun ötesinde niteliklere sahip olan cihaz sadece bir laptop değil her ihtiyacı karşılayacak fonksiyonel bir model olarak karşımıza çıkıyor.

Sunduğu tüm bu özelliklerin yanında Satellite P855-32F 15.6” Full HD LED arka ışıklandırmalı 3D Toshiba TruBrite HD TFT ekrana sahip ve HDMI çıkışı ile görüntüyü farklı cihazlara aktarmanıza da olanak sağlıyor.

Daha uzun pil ömrü sağlayan ECO modu, Intel kablosuz ekran özelliği, uyku modunda USB bağlantısıyla müzik dinleme, Resolution+ ile DVD’leri HD olarak izleyebilme özellikleri ve çok daha fazlasını bünyesinde bir araya getirebilmiş olan Toshiba Satellite P855-32F hakkında daha fazla bilgiyi Toshiba Türkiye Web Sitesi’ni ziyaret ederek elde edebilirsiniz.

Ayrıca Toshiba'nın kuruluş yıldönümüne özel kampanyası sayesinde SATELLITE P855-32F veya QOSMIO F750-122 ürünlerine tam 1875 TL indirim ile kavuşabilirsiniz. Kampanyaya katılmak için aşağıdaki resime tıkladıktan sonra kupon kodunuzu almalısınız. Kodunuzu almanızın ardından Kampanya Detayları sayfasından indiriminizi kazanabilirsiniz.

SATELLITE P855-32F Teknik özellikleri

QOSMIO F750-122 Teknik özellikleri

YORUMLAR