Instagram Video İndirme Nasıl Yapılır?

Instagram video indir işlemine uygulama üzerinden imkân tanımıyor. Peki, Instagram video indirme işlemi için hangi yöntemleri uygulamak gerekiyor?

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram, video indir özelliği sunmuyor. Bu nedenden ötürü kullanıcılar Instagram’da bulunan kaydetme özelliğini kullanmak zorunda kalıyor. Peki, sosyal medya hizmetinde paylaşılan videoları indirmek için hangi yöntemleri uygulamak gerekiyor?

Bu rehberde Instagram video indirme işleminin nasıl yapıldığını açıkladık. Bu işlem için ister çevrim içi hizmetleri kullanabilir isterseniz mobil uygulamaları tercih edebilirsiniz. Her iki yöntemde de çok pratik bir şekilde videoları cihazınıza indirebilmeniz mümkün.

Instagram Video İndirme Yöntemleri Neler?

Instagram üzerinden paylaşılan videları indirmek maalesef mümkün değil ancak, bu duruma çözüm olarak birçok yöntem bulunuyor. Bu yöntemler arasında video indirme programları veya çevrim içi video indirme siteleri yer alıyor.

Sosyal medya hizmeti üzerinden ücretsiz video indirmek isteyen kullanıcılar aşağıda bulunan hizmetlere göz atabilir. Peki, görüntü tabanlı sosyal medya platformu üzerinden paylaşılan videoları indirmek için hangi programlar kullanılabilir?

  • Çevrim içi web siteleri
  • Video downloader for IG
  • Video Downloader for Instagram

Reels ve TikTok'ta Çalan Şarkılar Nasıl Bulunur?
NASIL YAPILIR

Reels ve TikTok'ta Çalan Şarkılar Nasıl Bulunur?

Instagram’da ve TikToK’ta bazı sesler hızlı bir şekilde trend ses listesinde zirvelere çıkıyor. Trend seslerin kullanıldığı videolar keşfete daha kolay düşebiliyor.

Video downloader for IG

50 milyondan fazla indirilen Video downloader for IG isimli mobil uygulama, Instagram fotoğraf indirme dahil olmak üzere birçok özellik sunuyor. Uygulamanın sunduğu özellikler arasında görüntü tabanlı sosyal medya platformu üzerinden paylaşılan videoları indirmek de yer alıyor.

Video Downloader for Instagram

Başarılı arayüzü sayesinde çok kolay bir kullanım imkânı sunan Video Downloader for Instagram üzerinden videolar indirebilir ve indirdiğiniz videolara kolayca ulaşabilirsiniz. Uygulamada ayrıca fotoğrafı yeniden boyutlandırma dahil olmak üzere çeşitli araçlar bulunuyor.

Programsız Instagram Video İndirme Adımları

  • İstediğiniz Instagram videosuna gelin.
  • Sağ üst tarafta bulunan üç nokta seçeneğine dokunun.
  • Bağlantı seçeneğine basarak bağlantıyı kopyalayın.
  • InstaVideoSave sitesini ziyaret edin.
  • Kutucuğa bağlantıyı yapıştırın.
  • Download seçeneğine basın.

YouTube Shorts Videoları Nasıl İndirilir?
İNTERNET

YouTube Shorts Videoları Nasıl İndirilir?

YouTube Shorts, indir işleminin doğrudan yapılabilmesine ücretsiz sürümde imkân tanımıyor. Bu nedenle çoğu kişi, YouTube kısa videolar nasıl indirilir sorusunun yanıtını merak ediyor.

Bilgisayardan Instagram Video İndirme Nasıl Yapılır?

  • İlk olarak PC'de indirmek istediğiniz Instagram videosunu ilgili bölümden kopyalayın.
  • SaveFrom sitesini ziyaret edin.
  • Kutucuğa bağlantıyı yapıştırın.
  • Download seçeneğine tıklayın.

YouTube MP3 Dönüştürme Nasıl Yapılır? Youtube MP3 Dönüştürücü
NASIL YAPILIR

YouTube MP3 Dönüştürme Nasıl Yapılır? Youtube MP3 Dönüştürücü

Dünyanın en çok video izleme ve müzik dinleme platformu YouTube, milyonlarca kullanıcıya her geçen gün ulaşmaya devam ediyor.

Bu yazıda İnstagram video nasıl indirilir sorusunu yanıtladık. Sizler Instagram'da yer alan videoları indirirken hangi araçları kullanıyorsunuz? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR