Iztech RoboLeague 2013 ile Robotlar Yine İzmir'de

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nde ikincisi düzenlenecek olan Iztech RoboLeague 2013 etkinliğine tüm teknoloji meraklıları davetli.

Iztech RoboLeague 2013 ile Robotlar Yine İzmir'de

Geçtiğimiz sene İzmir'de ilk defa gerçekleştirilen Iztech RoboLeague etkinliğine katılım göstermiştik ve etkinliğin dijital medya sponsorları arasında yer almıştık. 2012 yılındaki bu ilk organizasyon hem İzmir'den hem de ülkemizin diğer illerindeki üniversite öğrencilerinden oldukça yüksek talep görmüştü ve onlarca farklı üniversiteden takımlar gelerek kendi ürettikleri robotlarını etkinlikteki farklı dallara ait olan yarışmalarda ortaya koymuşlardı.

Elbette bu başarının ardından bu sene de Iztech RoboLeague 2013 gerçekleştiriliyor ve Tamindir olarak yeniden dijital medya sponsoru olarak yer alıyoruz. Bu sene de geçtiğimiz sene olduğu gibi robot, endüstriyel otomasyon, teknoloji, mekatronik, elektronik ve makine alanlarında faaliyet gösteren onlarca robot firmalar ve geliştiriciler eşliğinde tanıtılacak ve eğlenceli yarışmalarla yetenekleri ortaya konulacak.

Organizasyon temel olarak üç kategori altında yer alıyor ve bunlardan kısaca bahsetmek gerekirse;

Ana kategori: Yangın söndüren, çöp toplayan, çizgi izleyen, mini sumo, sumo ve arazi yarışmaları
İkinci ana kategori: 24 saatte Tasarla-Yap-Yapıştır
Üçüncü ana kategori: RoboWorker

24 saat boyunca teknoloji meraklıları için büyük bir şölen olan etkinliğe hem yarışmacı olarak katılabilirsiniz hem de robotlarla birlikte güzel bir iki gün geçirmek isterseniz 26-27 Ekim 2013 tarihlerinde İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nde olmayı unutmayın. Etkinliğe dair resmi bilgiler için http://irl.iyte.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR