Opera VPN Mobil (Android) Nasıl İndirilir ve Ayarları Nasıl Yapılır?

Android işletim sistemine sahip telefon kullananların Opera mobil VPN hizmetine dair merak ettiği tüm soruların yanıtlarını bir araya getirdik!

Opera mobil VPN ile Android akıllı telefonunuz üzerinden internette gezinirken anonim kalabilir ve engelleri aşabilirsiniz. Bu yazıda popüler web tarayıcısında yerleşik olarak yer alan VPN hizmetine dair merak edilen soruları yanıtladık.

VPN hizmetleri, engellenen sitelere giriş yapmanızı sağlamanın yanı sıra Türkiye’de hizmet vermeyen servisleri kullanmanızı, mobil oyunları indirmenizi sağlar ve herkese açık Wi-Fi noktalarında gizliliğinizi korur.

Opera Tarayıcısına Geçiş Yapmak için 12 Neden
İNTERNET

Opera Tarayıcısına Geçiş Yapmak için 12 Neden

Günümüzde çok sayıda web tarayıcısı bulunuyor. Bunlar arasında sunduğu çeştili avantajlar ve arayüzüyle Opera dikkat çekiyor.

Opera Mobil VPN Nedir, Güvenli mi?

Bilgisayar, akıllı telefon ve tablet üzerinden kullanılabilecek onlarca güvenli VPN programı mevcuttur. Bazı kullanıcılar VPN programı indirmek istemeyebilir. Tam da bu noktada Opera tarayıcı ön plana çıkmaktadır.

Opera, dünya çapında oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan web tarayıcısıdır. Çok başarılı bir kullanıcı arayüzüne sahip olan internet tarayıcısında yerleşik VPN aracı yer almaktadır. Bu araç sayesinde VPN uygulamasının indirilmesine gerek kalmaz.

Başarılı web tarayıcısı ile birlikte gelen VPN hem bilgisayarda hem de mobil cihazınızda kullanabilirsiniz. Ücretsiz olarak sunulan hizmet, kullanıcılarına sınırsız bant genişliği sunar. Kayıt tutmayan VPN servisi, internete farklı bir bölgeden bağlanmanıza izin verir ve veri kullanımını sınırlandırmaz.

Opera VPN İndir İşlemi Nasıl Yapılır?

Popüler internet tarayıcısını kullanmanın avantajları arasında internette anonim olarak gezinmek ve engelli siteleri aşmak için ayriyeten bir uygulama indirilmesine gerek bırakmayan yerleşik VPN aracıdır.

Opera VPN Açma Nasıl Yapılır?

  • Telefonda yüklü olan Opera uygulamasını açın.
  • Sağ alt köşede yer alan profil simgesine dokunun.
  • Açılan pencere üzerinden VPN butonuna dokunarak etkinleştirin.
  • VPN butonuna basılı tutun.

Android işletim sistemine sahip olan kullanıcılar, Opera web tarayıcısını kurduktan sonra VPN aracını aktif hale getirmek için yapması gereken bazı adımlar bulunmaktadır. Söz konusu özelliği aktif hale getirmek için ilk olarak opera tarayıcısı üzerinden profil simgesine dokunmanız ve ardından VPN butonuna dokunmanız gerekmektedir.

Opera VPN Ayarları Nasıl Yapılır?

  • Opera tarayıcısındaki profil simgesine dokunun.
  • VPN butonuna basılı tutun.
  • "VPN’i sadece özel sekmelerde kullan" seçeneğini kaldırın.

Opera VPN, diğer VPN servislerinden farklı olarak ülke bazlı sunucular sunmamaktadır. Hizmette Avrupa, Amerika, Asya ve Optimum olmak üzere dört farklı seçenek yer almaktadır. Varsayılan olarak aktif olan Optimum seçeneği, en hızlı sunucuyu otomatik olarak seçer.

VPN bağlantısının aktif olduğunu tarayıcının adres çubuğundaki mavi VPN simgesinden kolayca anlayabilirsiniz.

En İyi Ücretsiz VPN Programları (PC/Mac/Android/iOS)
YAZILIM

En İyi Ücretsiz VPN Programları (PC/Mac/Android/iOS)

Mac, Android, iOS ve PC için en iyi ücretsiz VPN programları neler? Bedava VPN hizmetleri ile internette hiçbir ödeme yapmadan anonim bir şekilde gezebilirsiniz.

YORUMLAR