Resident Evil 7 Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Resident Evil 7’yi Türkçe altyazı ile oynamak istiyorsanız bu yazı tam size göre.

resident-evil-7-turkce-yama

Resident Evil serisinin önemli bir kırılma noktası olan 7. oyun, bu markanın tekrar yükselişe geçmesine neden olan yapım oldu. Önceki Resident Evil oyunlarından farklı bir tarz benimseyen 7. oyun, oynanış ve hikaye anlamında farklı bir tecrübe sunuyor.

Resident Evil 7’de hikaye ana odağımızda. Hikayesi ile öne çıkan bu yapım korku ve dehşet ile dolu. Eğer siz de Resident Evil 7’nin hikayesini en iyi şekilde anlamak istiyorsanız Türkçe yama yüklemek isteyebilirsiniz. Resident Evil 7 Türkçe yama nasıl indirilir, nasıl yüklenir merak ediyorsanız sizler için aşağıda madde madde listeledik. İşte Resident Evil 7 Türkçe yama yüklemek için yapmanız gerekenler:

Resident Evil 7 Satış Miktarı Belli Oldu
OYUN

Resident Evil 7 Satış Miktarı Belli Oldu

Resident Evil 7 satış miktarı açıklandı. Peki, geçtiğimiz yıllarda satışa sunulan ve dünya genelinde oldukça popüler olan korku oyunu ne kadar sattı? Konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar haberimizde.

Resident Evil 7 Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

  • Öncelikle Resident Evil 7 Türkçe yama dosyasını indirin.
  • İndirdiğiniz dosyayı Winrar ile açın.
  • Winrar ile açtığınız dosyanın içindeki her şeyi kopyalayın.
  • Resident Evil 7’nin kurulu olduğu dizine kopyaladığınız tüm dosyaları yapıştırın.
  • Değiştirme işlemini onaylayın.
  • İşlem tamam. Resident Evil 7 Türkçe yama kurulumu tamamlandı.

Bu yama makine çeviri ile yapılmıştır.

Resident Evil 7 Hakkında

Capcom tarafından geliştirilen ve 2017 yılında yayınlanan Resident Evil 7, birinci şahıs bakış açısına sahip ilk Resident Evil oyunu oldu. Güney Amerika'da terk edilmiş bir çiftlik evinde geçen bu oyun Resident Evil markasının tekrardan popüler olmasını sağladı.

Grafik ve atmosfer olarak muazzam bir yapım olan Resident Evil 7 bizlere uzun süre etkisinden çıkamayacağımız bir korku oyunu tecrübesi yaşatıyor. VR (sanal gerçeklik) cihazları ile de oynayabildiğimiz bu oyun DLC’lerle zenginleştirilmiştir. 

Resident Evil 7 İncelemesi
OYUN

Resident Evil 7 İncelemesi

2017 geldi ve dolu dolu geldi. Yeni senenin ilk hit oyunu Resident Evil 7 geçtiğimiz günlerde çıkış yaptı ve oyuncuların beğenisine sunuldu.

Serinin 8. oyunu olan Village ile bağlantısı da bulunan bu oyun serinin oldukça önemli bir yapımı haline geldi. Eğer Resident Evil Village’ı oynayacaksanız öncelikle 7. oyunu oynamanızı tavsiye ederiz.

Resident Evil 7 Türkçe yama ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki Resident Evil 7 Türkçe yama arayan kişiler için faydalı olmuştur. Siz Resident Evil serisininin hangi oyunlarını oynadınız? Resident Evil 7 Türkçe yama nasıl olmuş? Yorumlarda görüşlerinizi paylaşın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR