Road 96 Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Hikayesi ve konusu ile oldukça farklı bir oyun olan Road 96’yı Türkçe olarak oynamak istiyorsanız bu yazımıza bir göz atabilirsiniz.

road-96-turkce-yama

Bağımsız oyunlar her geçen gün daha da kaliteli hale geliyorlar. Son dönemde çıkmış en iyi indie oyunlardan biri olan Road 96 bizlere bambaşka bir hikaye anlatıyor. Görsel tonu ve sanatsal tasarımı ile dikkat çeken Road 96 kısa ve keyifli bir oyun tecrübesini bizlere sunuyor.

Xbox Game Pass Temmuz Ayı Oyunları Belli Oldu
OYUN

Xbox Game Pass Temmuz Ayı Oyunları Belli Oldu

Microsoft'un sevilen hizmeti Xbox Game Pass servisine Temmuz ayında eklenecek oyunlar gizemini koruyordu.

Road 96 hikaye odaklı bir yapım. Eğer İngilizceniz yeterince iyi değilse Road 96’yı Türkçe olarak oynamak isteyebilirsiniz. Pek çok oyuncu Road 96 Türkçe yama yükleyerek oyundan aldığı keyfi artırıyor. Eğer Road 96’yı nasıl Türkçe yapacağınızı bilmiyorsanız aşağıdaki basit adımları uygulayarak bu isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Nintendo Switch'te En Çok Satan Bağımsız Oyunlar Belli Oldu (2021)
OYUN

Nintendo Switch'te En Çok Satan Bağımsız Oyunlar Belli Oldu (2021)

2021 yılında Nintendo Switch'te en çok satan bağımsız oyunlar açıklandı. Peki, geçtiğimiz yıl içerisinde popüler taşınabilir oyun konsolu üzerinden en fazla hangi yapımlar sattı? Paylaşılan listeye ilişkin tüm ayrıntılar haberimizde.

Road 96 Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

  • Öncelikle Road 96 Türkçe yama dosyasını indirin.
  • İndirdiğiniz dosyayı Winrar ile açın.
  • Steam, Epic Games ve Xbox Game Pass versiyonları için ilgili dosyayı seçin.
  • Seçtiğiniz dosyanın içerisindeki .exe uzantılı uygulamayı çalıştırın. 
  • Oyununuzun kuru olduğu yeri seçin ve kurulum işlemini başlatın.
  • Kısa bir süre içerisinde oyununuz kurulmuş olacak.

Road 96 Hakkında

Road 96, Digixart tarafından geliştirilmiş ve Ravenscourt tarafından yayınlanmış bir macera oyunudur. Hikaye odaklı, tek kişilik bir yapım olan Road 96 oldukça farklı bir temaya sahiptir. Baskıcı ve kötü bir rejimden etkilenen 8 farklı kişinin otostop ile ülkeden kaçışını konu alan bu oyunda oldukça farklı karakterler tanıyacaksınız. Birbirinden farklı karakterlerin başına gelen olaylar karşısında zaman zaman şaşıracaksınız.

Görsellik bakımından dikkat çekici bir oyun olan Road 96, 1996 yılının yaz ayında geçiyor. Pastel tonların hakim olduğu, ilgi çekici atmosferi olan sürükleyici bir oyun. Oldukça stilize, karakteristik bir görselliği olan bu oyun tek kişilik, hikayeli oyunları sevenleri memnun edecektir.

Kendinizi Kaptıracağınız En İyi Hikayeli Oyunlar - 2024
OYUN

Kendinizi Kaptıracağınız En İyi Hikayeli Oyunlar - 2024

Oyun oynarken hikayenin bir parçası olduğunuz karakterlerin hissiyatlarının yaşandığı, gerçeği aratmayan hikayeli oyunlar listemizi aşağıda bulabilirsiniz.

Road 96 Türkçe yama hakkında paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Siz hikaye odaklı oyunları seviyor musunuz? Road 96’nın Türkçe yaması nasıl olmuş? Yorumlarda bizimle görüşlerinizi paylaşın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR