En Popüler TikTok Fenomenleri - 2024

Bu yazıda en popüler TikTok fenomenleri listesi hazırladık. İşte sosyal medya platformu TikTok'ta yüksek takipçi sayısına ulaşmayı başaran hesaplar!

Kullanıcıların kısa videolar paylaşabilmesine imkân tanıyan TikTok isimli sosyal medya hizmetinde çok fazla sayıda içerik üreticisi bulunuyor. Peki, en popüler TikTok fenomenleri kimler? Bu rehberde en çok takipçiye sahip olan hesapları sıraladık.

En çok takipçili TikTok hesapları inceleyerek TikTok fenomeni olmak için nasıl hareket edilmesi ve ne tür paylaşım yapılması gerektiği ile ilgili fikir sahibi olabilirsiniz. İşte yüksek takipçi sayısına ulaşarak büyük bir başarı elde eden sosyal medya hesapları!

En Popüler Tiktok Fenomenleri

  • Khaby.lame: 161,5 milyon takipçi
  • Charlidamelio: 151,9 milyon takipçi
  • Bellapoarch: 93,8 milyon takipçi
  • Mrbeast: 93,2 milyon takipçi
  • Addisonre: 88,6 milyon takipçi
  • Zachking: 80,9 milyon takipçi
  • Kimberly.loaiza: 80,8 milyon takipçi
  • Cznburak: 74,6 milyon takipçi
  • Therock: 74,2 milyon takipçi
  • Willsmith: 74,1 milyon takipçi

Reels ve TikTok'ta Çalan Şarkılar Nasıl Bulunur?
NASIL YAPILIR

Reels ve TikTok'ta Çalan Şarkılar Nasıl Bulunur?

Instagram’da ve TikToK’ta bazı sesler hızlı bir şekilde trend ses listesinde zirvelere çıkıyor. Trend seslerin kullanıldığı videolar keşfete daha kolay düşebiliyor.

Khaby.lame

Tiktok fenomeni Khabane Lame, basit işleri anlamsız yere karmaşıklaştıran insanları alaycı bir dille tiye aldığı videoları paylaşıyor.

@khaby.lame I never expected that it would break down #learnfromkhaby #comic #comedy ♬ Hushed Steps_Thief, Detective, Spy, Inspector / Hidden Camera, Funny Videos, Surprise, Secret / Hide and Seek, Jenga,(1248037) - Ney

Charlidamelio

Dansçı olan Charli D’Amelio'nun sosyal medya platformu TikTok'ta 151,9 milyon takipçisi bulunuyor.

@charlidamelio @gemma huck dc @♾️ ♬ Buckle Up - Philly Goats & PGS Spence

Bellapoarch

Filipinli-Amerikalı içerik üreticisi ve şarkıcı olan Bella Poarch, Tiktok üzerinde 93,8 milyon takipçiye sahip.

@bellapoarch

I kinda messed up on the dance😅 i’ll try again haha

♬ Super Shy - NewJeans

Mrbeast

Dünya genelinde büyük bir popülerliğe sahip olan Mrbeast, en çok takipçiye sahip TikTok hesaplarından biridir.  93,2 milyon takipçiye sahip olan Mrbeast hesabında 903,8 milyon beğeni bulunuyor.

@mrbeast I brought together two of the best tag players in the world to compete for $10,000. You can also compete against others# in my new level on Stumble Guys, download it now! #ad @StumbleGuys ♬ original sound - MrBeast

Addisonre

Tiktok platformunda en çok takip edilen üçüncü kişi olma unvanına sahip olan Addison Rae Lopez Easterling, 2020 yılında Forbes tarafından en çok kazanan Tiktok fenomeni seçildi.

@addisonre

First time doing pottery 😇🫀🌟🍵🥄

♬ bad habit - wu ★

Zachking

Eski Vine video yapımcısı olan Zachary Michael King, aslında bir Youtube ünlüsüdür. Ancak Tiktok üzerinde de çok fazla takipçisi bulunan King, sihir yapıyormuş gibi dijital olarak düzenlenmiş altı saniyelik videolar paylaşıyor.

@zachking

Who watched to the very end?

♬ original sound - Zach King

Kimberly.loaiza

En çok takipçili TikTok hesapları arasında Meksikalı Kimberly.loaiza da yer alıyor. 80,8 milyon takipçiye sahip olan Kimberly Loaiza'nın hesabında 5.1 bin beğeni mevcut.

@kimberly.loaiza

Jajajaja 😅

♬ Si puedo y lo he hecho varias veces - ✨ House of Dragas ✨

Cznburak

sosyal medya platformları üzerinden yemek videoları paylaşarak büyük bir popülerliğe ulaşan Cznburak, TikTok platformunda 74,6 milyon takipçiye sahip. Cznburak'ın TikTok hesabında 1.5 bin beğeni mevcut.

@cznburak

Sizce biz nerede yumurta yapıyoruz?❤️🐣🙈

♬ VUSLAT - Reyna69

Therock

Black Adam, Fast X, Jumanji: Welcome to the Jungle ve daha pek çok filmin oyuncu kadrosunda yer alan Dwayne Johnson'ın (Therock) TikTok hesabında 74,2 milyon takipçi bulunuyor. Therock hesabı 488.7 milyon beğeniye sahip.

@therock Give it a shot 👇🏾 Training: chest back super pump 💪🏾 * all supersets the entire workout * 4 sets per station - 2 exercises per station * 20 reps per exercise * 5 second hold/stretch on the 20th rep 🚨 4 stations / 8 exercises total🚨 ⏲️ 60-75 seconds rest periods 🏋🏾‍♀️ I keep the weight moderate, not heavy. Volume & blood. Have a productive week and get after it. #ironparadise ♬ All Eyez On Me - 2Pac

Willsmith

I Am Legend ve The Pursuit of Happyness dahil olmak üzere pek çok filmde yer alan başarılı oyuncu Will Smith, Tiktok'ta 74,1 milyon takipçiye sahip. Dünyaca ünlü Smith'in hesabında 531,4 milyon beğeni bulunuyor. 

@willsmith This is what actually happened to Trevor ;-) 📹 @Gio Masters @Venom ♬ original sound - Will Smith

Türk Tiktok Fenomenleri

  • Cznburak: 74,6 milyon takipçi
  • Nnursema: 19 milyon takipçi
  • Cilgindondurmaci: 18,8 milyon takipçi
  • Yesimresmi1: 18,7 milyon takipçi
  • Nusr_et: 15,3 milyon takipçi

TikTok'ta Viral Olan Yapay Zeka ile Vesikalık Fotoğraf Nasıl Oluşturulur?
SOSYAL MEDYA

TikTok'ta Viral Olan Yapay Zeka ile Vesikalık Fotoğraf Nasıl Oluşturulur?

TikTok’ta yapay zekâ desteği ile kendinize veya sevdiklerinize ait sıra dışı vesikalık ve portre fotoğraflar elde edebileceğiniz bir efekt bulunuyor.

Cznburak

Burak Özdemir, kameraya karşı gülümseyerek yaptığı yemek şovları ile sosyal medyada dikkat çekiyor. TikTok’ta ‘smiley bae’ lakabıyla fenomen olan CZN Burak, 74,6 milyon takipçi sayısına sahip.

@cznburak

Sizce yemeğimizin ismi ne olsun?❤️🙈🐣

♬ Own Paradise - LA'AHAD

Nnursema

Ressam olan Nursema Altuntaş, 2016 yılında Youtube hesabından paylaşımlarını yapıyordu. Ancak gerçek popülerliğini ise Tiktok sayesinde kazandı. Eğlenceli sanat fotoğrafları paylaşan Nursema Altuntaş, platform üzerinde 19 milyon takipçiye sahip.

@nnursema Watch me! 🥰💋 #makeup #makeuptutorial #transformation ♬ Dance The Night (From Barbie The Album) - Dua Lipa

Cilgindondurmaci

Dondurmaları müşterilerine eğlenceli dans ve müziklerle veren Mehmet Dinç, sosyal medyada epey tanınan bir isim. Dinç’in Tiktok platformu üzerinde 18,8 milyon takipçisi bulunuyor.

@cilgindondurmaci @clgdondurmacı ♬ orijinal ses - Çılgın Dondurmacı

Yesimresmi1

Sosyal medya hesaplarındaki paylaşımları ile adından söz ettiren Yeşim Sevinç, Tiktok üzerinden eğlenceli videolar paylaşıyor. Sevinç’in Tiktok’ta 18.7 milyon takipçisi bulunuyor.

@yesimresmi1

Siz olsanız binermiydiniz😳

♬ som original - bruno playbp

Nusr_et

Ünlü restoran zinciri sahibi Nusret hem Türkiye’de hem de dünyanın farklı ülkelerinde yaptığı yemek şovları ile tanınıyor. Dünya çapında bir üne sahip olan Nusret, Salt Bae adı verilen kendine özgü tuz atma şekliyle epey popüler hale geldi. 

@nusr_et Legend,#saltbae #saltlife #salt ♬ orijinal ses - Nusr_et

Bu yazıda en popüler TikTok fenomenleri listesi hazırladık. Peki, sizin en sevdiğiniz TikTok fenomeni hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR