Valorant Hata Kodları ve Çözümleri

Valorant hata kodları ve çözümleri neler? Bu yazıda tüm dünyada popüler olan online tabanlı FPS oyununda karşılaşılan sorunları ve çözümlerini açıklayacağız.

Zaman zaman Valorant, hata kodları ile gündeme gelliyor.  Çeşitli hatalarla karşı karşıya kalan oyuncular, Valorant hata veriyor sorusunun yanıtını arıyor. Bu yazıda dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan oyunda karşılaşılan hataları ve çözümleri açıkladık.

Riot Games tarafından geliştirilen Valorant tıpkı League of Legends gibi oynaması ücretsiz ve çok oyunculu bir video oyunudur. 2020 yılının haziran ayında sunulan yapım, kısa süre içerisinde dünya çapında çok büyük bir başarının altına imza attı.

Yıllardır popülerliğini devam ettiren çevrim içi tabanlı FPS oyununda çok sayıda karakter yer alıyor ve her karakterin kendine has özelliği bulunuyor. Bu, maçlarda karakter seçimini son derece önemli hâle getirirken aynı zamanda eğlenceyi de üst seviyeye taşıyor.

Valorant, hesap açma işlemini zorunlu tutuyor. Yani oyunu oynayabilmek için ilk olarak bir hesap oluşturmanız gerekiyor. Hesap oluşturduktan sonra Riot Games tarafından sunulan istemci üzerinden hesabınıza giriş yapabilir ve uzun süre boyunca keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan Valorant, isim değiştirme işleminin de yapılabilmesine olanak tanıyor. Bu, oyuna başladıktan bir süre sonra adını değiştirmek isteyen oyuncular için harika bir seçenektir.

Milyonlarca oyuncu tarafından oynanan video oyununda bazen bazı hatalar ile karşı karşıya kalınabiliyor. Bu hatalar oyun deneyimini önemli ölçüde olumsuz yönde etkiliyor. Peki, Valorant hatası nasıl çözülür? Popüler oyunda meydana gelen hataları nasıl düzeltebileceğinizi öğrenmek için okumaya devam etmenizi tavsiye ederiz.

Valorant Hata Kodları Neler?

  • Hata kodu 4
  • Hata kodu 5
  • Hata kodu 7
  • Hata kodu 8-21 
  • Hata kodu 31
  • Hata kodu 33
  • Hata kodu 43
  • Hata kodu 44
  • Hata kodu 45
  • Hata kodu 46
  • Hata kodu 49
  • Hata kodu 50
  • Hata kodu 51
  • Hata kodu 52
  • Hata kodu 54

Hata kodlarını derlediğimiz bu listede, kullanıcıların oyunla ilgili bağlantı hatası, açılmama hatası, ağ hatası gibi sorunların çözümünü vereceğiz. Oyuna sorunsuz bir şekilde girmek için bu Valorant hata çözümlerinin tamamını gözden geçirmeli, oyuna girmek istediğinizde önünüze çıkan hatanın kodunu bulmalı ve nasıl düzeltilebileceğini öğrenmelisiniz.

Valorant Hata Kodu 4 Çözümü Nedir?

Çevrim içi tabanlı FPS oyununu oynayan çoğu oyuncunun karşı karşıya kaldığı bu hata, hesabınızın isminin geçersiz olduğunu belirtir. Söz konusu hatayı çözmek için Riot hesabınıza girmeli ve hesabınızı güncellemelisiniz.

Valorant Hata Kodu 5 Çözümü Nedir?

Hata kodu 5, popüler video oyununu oynayan oyuncuların sıkça karşılaştığı bir oyun hatasıdır. Bu hata kodu, hesabınızın başka bir cihazdan zaten oturum açtığını belirtir. Bu oyun hatasını düzeltmek için tüm cihazlardaki oturumu kapatmalısınız.

Valorant Hata Kodu 7 Çözümü Nedir?

Bu hata kodu, oturumun belirsiz bir sebepten ötürü açılamadığının anlamına gelir. Hesabınız için tanımladığınız e-posta hesabına girin ve hesabınızla ilgili herhangi bir nedenden ötürü yasaklamanın söz konusu olup olmadığını öğrenin.

Söz konusu sorun oyunun kendisinden de kaynaklabilir. Bu nedenden dolayı konuya ilişkin ayrıntılı bilgi almak için Valorant destek sitesini kontrol edebilirsiniz.

Valorant Hata Kodu 8-21 Çözümü Nedir?

Pek çok oyuncunun karşı karşıya kaldığı bu hata, Riot istemcisi ile ilgili birtakım sorunların olduğunu gösterir. Riot istemcisini yeniden başlatarak bu sorunu düzeltebilirsiniz.

Valorant Hata Kodu 31 Çözümü Nedir?

Hata kodu 31, oyuncunun ismine ulaşılamadığı durumlarda karşılaşılan bir sorundur. Bu sorunun çözümü de hata kodu 8-21 ile aynıdır, Riot istemcisini yeniden başlatarak sorunun üstesinden gelebilirsiniz.

Valorant Hata Kodu 33 Çözümü Nedir?

Pek çok kişinin karşılaştığı hata kodu 33, Riot istemci işleminin kapatıldığını gösterir. Bu sorunu çözmek için Riot istemcisini yeniden başlatmak yeterli olacaktır.

Valorant Hata Kodu 43 Çözümü Nedir?

Oyuncular, sistem zaman aşımına uğradığında bu hata kodu ile karşılaşabilir. Bu hata kodu ile karşılaştığınızda tıpkı hata kodu 33'te olduğu gibi Riot istemcisini yeniden başlatın.

Valorant Hata Kodu 44 Çözümü Nedir?

Vanguard çalıştırılamadığında önünüze hata kodu 44 gelebilir. Bu sorunu çözmek için Riot istemcisini yeniden başlatın. Sorunun devam ettiğini görürseniz Vanguard'ı kaldırın ve Valorant'ı yeniden başlatın.

Valorant Hata Kodu 45 Çözümü Nedir?

Hata kodu 45, Vanguard'ın yeniden başlatılmasının gerektiğini ifade eder. Hata kodu 44'ün çözümünde olduğu gibi Riot istemcisini yeniden başlatın, sorunun devam ettiğini görüyorsanız Vanguard'ı kaldırın ve Valorant'ı yeniden başlatın.

Valorant Hata Kodu 46 Çözümü Nedir?

Hata kodu 46, oyunun geliştirici ekibinin oyunla ilgili çalışmalarının sürdüğünü gösterir. Bu süreçte oyuna girmeniz mümkün değildir. Bir süre bekledikten sonra tekrardan kontrol etmeniz önerilir.

Valorant Hata Kodu 49 Çözümü Nedir?

Çoğu oyuncunun karşı karşıya kaldığı hata kodu 49, sohbetle ilgili bir hatadır. Riot istemcisini yeniden başlatarak bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz.

Valorant Hata Kodu 50 Çözümü Nedir?

Oyun deneyimini olumsuz yönde etkileyen problemlerden bir tanesi olan hata kodu 50, sesli sohbet doğru bir şekilde çalıştırılmadığında meydana gelen bir hatadır. Riot istemcisini kapatıp açarak sorunu düzeltebilirsiniz.

Valorant Hata Kodu 51 Çözümü Nedir?

Hata kodu 51 isimli soruna grup oluştururken rastlanabilir. Bu hatayı çok kolay ve hızlı bir şekilde çözebilirsiniz. Bunun için Riot istemcisini kapatıp açmanız yeterli olacaktır.

Valorant Hata Kodu 52 Çözümü Nedir?

Beceri bilgileri ile ilgili bir sorun olduğunda söz konusu hata kodu meydana gelebilir. Bu sorunla karşılaştığınız zaman Riot istemcisini yeniden başlatmanız gerekir.

Valorant Hata Kodu 54 Çözümü Nedir?

Hata kodu 54, Valorant içeriklerinin yüklendiği sıralarda meydana gelebilir. Bu sorunu tıpkı diğer birçok hata gibi Riot istemcisini yeniden başlatarak düzeltebilirsiniz.

Valorant Ping Sorunu Çözümü Nedir?
OYUN

Valorant Ping Sorunu Çözümü Nedir?

Valorant ping sorunu ile günümüzde pek çok oyuncu mücadele ediyor çünkü bu problem, oyun deneyimini olumsuz yönde etkiliyor ve oyuncuların oyunda kötü bir performans sergilemesine yol açıyor.

Bu yazıda dünya genelinde milyonlarca oyuncu tarafından oynanan popüler FPS oyununda karşılaşılan hata kodlarını ve çözümlerini açıkladık. Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR